CPR klasser i Tupelo, MS

10/16/2011 by admin

CPR klasser i Tupelo, MS

Genoplivningsudstyr eller CPR blev udviklet i 1960. CPR kombinerer mund ventilation for at give ånde til lungerne med brystet komprimeringer at gøre hjertet pumpe. CPR klasser er tilgængelige for sundhedspersonale, sundhed pleje medarbejderne søger at opfylde et job krav eller personer, der søger at forberede til at redde livet for et familiemedlem. Klasser lære eleverne, hvordan at administrere brystet komprimeringer, abdominal fremstød og brug genoplivning på børn, unge og voksne.

American Heart Association

American Heart Association begyndte CPR uddannelse i 1960 og tog omkring 12 millioner mennesker årligt, ifølge sin hjemmeside. Der er ingen minimumsalder, der kræves for at deltage i sit CPR klasser. Evnen til at udføre CPR er baseret mere på kroppen styrke snarere end alder. AHA træningscentre i Tupelo tilbyder en bred vifte af levering formater herunder klasseværelset-baseret, med en instruktør og video eller selvstyret læring gennem personlige Anytime Kits, ifølge matrixen kursus. Klasser er godkendt af Occupational Safety and Health Administration af US Department of Labor og underviser grundlæggende CPR til medlemmer af Fællesskabet og mere dybdegående vejledning til sundhedspersonale. Et certifikat er udstedt afhængigt af klassen valgt.

Amerikansk røde USS

Den amerikanske Røde Kors er en humanitær organisation ledet af frivillige, der giver lindring til ofrene for katastrofen og reagere på nødsituationer, ifølge sin hjemmeside. Nordøst Mississippi kapitel serverer byen Tupelo. Det amerikanske Røde Kors tilbyder CPR klasser til professionel redningsfolk og lægge respondenter. CPR klasser tog enkeltpersoner til at anerkende og handle i nødsituationer og støtte ofrene for livstruende respiratorisk eller hjerte nødsituationer. Klasserne OSHA opfylder og CPR udstedte certifikat er gyldigt i to år. CPR uddannelse indgår i de fleste af sine babysitter uddannelse klasser, med fokus på børn og unge CPR.

Onsite CPR uddannelse

Onsite CPR uddannelse giver Tupelo arbejdsgivere mulighed for at have medarbejdere deltage i en CPR klasse foretages på stedet på deres arbejdsplads. Onsite CPR afspejler en undervisningsstil, der giver mulighed for spørgsmål afklaring, en afslappet atmosfære for maksimal læring fastholdelse og tilfredsstillelsen at vide hvad man skal gøre i en nødsituation, ifølge sin hjemmeside. Uddannelsen er tilgængelig 24 timer i døgnet for arbejdsgivere med første, anden eller tredje-Skift medarbejdere. Medarbejdere er uddannet til at udføre CPR i en nødsituation arbejdsplads. Onsite CPR opfylder godkendelse af OSHA og spørgsmål to år certificeringer i CPR.

International CPR Institute

International CPR Institute giver online klasser gennem en MMS læringsmiljø, der gør det muligt for studerende at lære i sit eget tempo i en ikke-truende og personlige miljø, ifølge Institute. Klasserne består af fotografering, video og animation til at demonstrere de trinvise procedurer af CPR. Certificeringer er gyldige i to år og klasserne er OSHA godkendt. Instituttet tilbyder også CPR fornyelse klasser, selvom din certificering er udløbet. Medlemskab i instituttet er gyldig for hele længden af certifikat uden tillægsgebyr og giver medlemmerne mulighed for at modtage opdateringer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com