Bivirkninger af alkohol tilbagetrækning

12/19/2011 by admin

Alkohol tilbagetrækning refererer til de symptomer, der opstår, når nogen, der drikker for meget alkohol stopper drikke at Alkohol pludselig. Side effekter af alkohol tilbagetrækning er varierede og spænder fra mild og ubehageligt til mere alvorlige, endda livstruende, betingelser.

Tidsramme

Bivirkninger af alkohol tilbagetrækning almindeligvis opstår inden for de første 5-10 timer efter den "sidste" drink, men har været kendt for at også opstå selv 7 til 10 dage senere.

Funktioner

Selv om alkohol tilbagetrækning er mere udbredt blandt voksne, det kan forekomme i teenagere og børn så godt.

Identifikation

Bivirkninger af alkohol tilbagetrækning omfatter mindre symptomer (angst, søvnløshed, gastrointestinale problemer, hjertebanken, hovedpine, diaforese, tremulousness), moderate symptomer (taktile, visuelle og auditive hallucinationer) og svære symptomer (kramper, delirium, desorientering, hallucinationer, agitation, feber, forhøjet blodtryk, takykardi).

Størrelse

Mængden af alkoholforbrug anses for at være overdreven og som kan føre til abstinenser er følgende: 2-6 pints øl eller 4 ounce af stærk alkohol hver dag i en uge, eller enhver sædvanlige brug af alkohol, der forstyrrer hverdagen og typisk rutiner.

Forebyggelse

For at undgå alkohol tilbagetrækning, bør man minimere brugen af alkohol eller undgå det helt. I tilfælde af tidligere alkoholisme eller alkoholisme historie i familien, kan det være nødvendigt at afholde sig helt fra alkohol.

Løsning

Den fælles løsning til alkohol tilbagetrækning omfatter behandling af de umiddelbare symptomer, at forhindre eventuelle komplikationer og langsigtede forebyggende behandling derefter. Rehabilitering er stærkt anbefales til alkoholholdige patienter samt og omfatter sociale støttegrupper, adfærdsterapi og medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com