Hvad forårsager skimmel & mug vækst?

01/11/2012 by admin

Hvad forårsager skimmel & mug vækst?

Skimmel og meldug er svampe, som ikke er en plante eller et dyr. Svampe har deres eget rige, bestående af over 100.000 kendte arter. Skimmel og meldug reproducere ved hjælp af sporer og foder på død eller rådnende organisk materiale. Svampe er planetens naturlige genvindingsvirksomheder. Sygdomme forårsaget af almindelige svampe er sjældent findes hos mennesker med normalt immunforsvar, ifølge Florida Solar Energy Center.

Vækst

Skimmelvækst afhænger af fire vigtige faktorer: sporer, mad, temperatur og en betydelig mængde af fugt. Hvis endnu en af disse faktorer ikke er egnet, vil skimmelvækst være begrænset; men Mugsporer er næsten overalt og ikke kan eventuelt fjernes fra miljøet. Det er umuligt at fjerne mug mad, fordi olien i menneskelige hud efterladt efter at røre ethvert objekt giver mad til sporer. Skimmel vokser på de samme temperaturer, at folk foretrækker, så temperaturen ikke er et middel til at kontrollere skimmelvækst.

Fugt

Den eneste faktor, der kan bruges til at styre skimmelvækst er fugt. Skimmel kræver en betydelig mængde fugt til at vokse. Folk kan rimelige kontrol mængden af skimmel og meldug vækst i deres hjem ved at holde fugt niveauer på et minimum. Fugtighed niveauer højere end 70 procent kan medføre skimmelvækst. Store, sundhed risiko for udbrud af skimmelsvamp i bygninger sker når porøse materialer forbliver i flydende vand over en periode.

Farve

Synlige mug kolonier fundet på objekter i hjemmet er typisk hvide til grønlig eller sort i farven. Disse typer af skimmel kan ofte kontrolleres med Affugtning systemer. Usete mug kolonier, der kan vokse inde i vægge vil i sidste ende pletter vægge en gullig eller rødlig farve. Hvis du opdager misfarvning på væggene, skal en professionel hedde for at fastslå kilden til alvorlige fugt ophobning i drywall.

Arter

De mest almindelige arter af skimmel og meldug fundet i hjemmet kan have virkninger på mennesker der spænder fra allergisymptomer til alvorlige sundhedsproblemer. Alternaria er oftest findes i plante jord og omkring windows og kan forårsage fælles symptomer på allergi. Memnoniella er fundet på træ, papir og bomuld og generelt vokset sammen med stachybotrys, som anses for at være en giftige sort mug. Penicillium er meget almindelig i boliger. Det er fundet i jorden, fødevarer og støv og kan ophobes i luften. Penicillium er kendt for at forårsage allergi, infektioner og andre alvorlige sundhedsproblemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com