Kønsvorter går væk?

07/24/2010 by admin

Kønsvorter er en af de mest almindelige seksuelt overførte sygdomme og er meget smitsom. Kønsvorter påvirker både mænd og kvinder. Op til 30 procent af tiden, forsvinder de uden behandling. Kønsvorter kan eller kan ikke igen efter det første udbrud.

Historie

Kønsvorter, også kendt som kønsvorter, er forårsaget af human papillomavirus, eller HPV, som også er årsag til cervikale og andre typer af genital kræftformer.

Symptomer

Hvis du har små, flade, kødfarvet bump og oplever kløe eller ubehag i det genitale område af din krop, kan du have kønsvorter. Læsioner kan være mikroskopisk eller kan formere sig i store klynger.

Diagnose

Fordi kønsvorter er nogle gange svært at opdage, det er vigtigt for kvinder at have regelmæssig bækken eksamen og Pap-tests.

Behandling

I nogle tilfælde kan ingen behandling være nødvendig. Men hvis du har vedvarende symptomer, herunder smerter, kløe, brændende eller følelsesmæssig nød, deres læge kan ordinere en aktuel creme som Imiquimod. HPV kan ikke fjernes, så vorter kan igen efter behandling.

Forebyggelse/løsning

Du bør aldrig have ubeskyttet sex. Brug af kondom kan forhindre dig i at kontraherende HPV, den underliggende årsag til kønsvorter.

Advarsel

Mayoclinic.com advarer over-the-counter medicin ikke bør anvendes i et forsøg på at gøre kønsvorter gå væk. Sådanne lægemidler er ikke beregnet til fugtig genital væv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com