Hvordan man laver en Metatarsal svangstøtte

11/14/2011 by admin

Hvordan man laver en Metatarsal svangstøtte

Mortons tå er en tilstand karakteriseret ved storetåen (første metatarsal) er kortere end den anden tå (anden metatarsal). Dr. Morton først beskrevet Mortons tå og dens skadevirkninger på foden i 1928. Dr. Morton erklærede de to vigtigste årsager til mund lidelser var den korte første metatarsal knogle og/eller Hypermobilitet den første metatarsal knogle. Han forklarede, at placere en støtte under den første metatarsal knogle kunne behandle symptomer forårsaget af Mortons tå.Når den anden metatarsal er længere end først, rører det jorden først, absorbere alle kroppens vægt. Den anden metatarsal var ikke designet til at bære så meget vægt. Som reaktion på denne svaghed kompenserer foden ved at rulle i retning af storetåen. Over tid, overtryk på andet gennem femte mellemfodsknogler kan resultere i metatarsaliga, en smertefuld, brændende ubehag følte på kugler med fødder. En første metatarsal støtte giver stabilitet til foden og gendanner korrekt justering.

Instruktioner

• Købe nogen form for skum sko skær. Skær behøver ikke at være dyrt at være effektiv. Et par af skum skær vil gøre flere metatarsal arch støtter.

Bruger sakse, trimme skum sko indsætte i rektangler. Gøre rektangler 1 tomme bred med 2 1/2 inches lang, på størrelse med et band-støtte.

• Placer skum rektangel over det første metatarsal hovedet på bunden af foden. Det første metatarsal hovedet er beskrevet som bule i bunden af foden under storetåen. Kontroller, at den længste side af puden kører ned foden.

• Tape støtte pad til foden med medicinsk tape. Fortsætte med normale aktiviteter. Mellemfod støtte puder bør fjernes om natten og erstattes i morgen. Du kan genbruge puder flere gange.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com