Hvordan du holder den ældre gå

11/09/2011 by admin

Hvordan du holder den ældre gå

Regelmæssig fysisk aktivitet er gavnligt for sundhed af enhver person, uanset om det er et barn eller en ældre medlem i dit samfund. Ved afbalancering af flere vigtige faktorer som en afbalanceret kost, fysioterapi og støtte fra emner som en rollator, kan du hjælpe til at holde de ældre gå godt ind i deres gyldne år. Også, ved at holde den ældre gå, du kan arbejde til at bekæmpe sundhedsproblemer, som de kan udsættes for, som diabetes og hjerte betingelser.

Instruktioner

• Regulerer og overvåger kost af en ældre person sørge for han spiser en kost, der er til gavn for hans generelle sundhed, såsom fisk til at holde hans hjerte sundt eller gulerødder til hans vision. Også, arbejde med den ældre person læge at formulere en kost, der holder ham gå godt ind i de senere år af sit liv.

• Træffe den ældre person til en fysioterapeut, så terapeuten kan hjælpe med at forhindre skade, der opstår med den ældre person. Den ældre enkelte læge kan hjælpe med at afgøre, hvad en passende metode for fysisk terapi ville være.

• Give den ældre person med en rollator eller sukkerrør, hvis hun er ikke stabilt gå på sin egen. Ved hjælp af stok eller rollator, kan hun fortsætte med at gå og udøve uden frygt for at falde på grund af ustabilitet. Også, ved hjælp af en rollator eller sukkerrør tillader den ældre person til at stå fra siddende stilling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com