Hvilken holdning bør en Baby sove?

11/12/2011 by admin

De fleste babyer skal altid sove på ryggen, da denne holdning kan hjælpe med at forhindre risikoen for vuggedød (SIDS). Siden 1992, har American Academy of Pediatrics (AAP) anbefalede at lægge spædbørn "tilbage til at sove" som en måde at reducere SIDS. I løbet af denne tid, er SIDS dødsfald faldet 50 procent.

Forebyggelse/løsning

Mens babyer kan finde liggende på deres sider eller maver trøstende, liggende den sikreste måde at sove på ryggen. Babyer, der sover på deres maver er mere tilbøjelige til at rebreathe luft, har pauser i vejrtrækning eller kvæle. Babyer, der sover på deres sider kan ved et uheld rulle ind på deres maver og være i stand til at flytte sig selv. Eksperter anbefaler nu, at babyer sover på ryggen om natten og i nationale handlingsplaner.

Ekspert indsigt

Forældre kan bekymre, at lægge spædbørn til at sove på ryggen vil øge chancen for dem kvælning hvis de spytter eller opkast. I virkeligheden, har eksperter konstateret, at babyer, der sover på ryggen er faktisk mindre som til at kvæle. Forældre, der føler, at spædbørn sove mere trygt på deres maver eller sider måske ønsker at prøve andre teknikker, såsom swaddling, til at hjælpe dem sove og give dem mave tid når de er vågne.

Overvejelser

Babyer, der har syre refluks eller særlige medicinske behov kan være nødvendigt at sove i en vinkel, med hovedet rejst, ikke fladt på ryggen. Skal du kontrollere med dit barns børnelæge for instruktioner. Forældre kan bruge fast, kileformede puder er specielt designet til babyer, eller de kan have baby sove i en gynge, såsom Motion Amby babyseng. Selv babyer med syre refluks eller for tidligt fødte børn bør stadig sove på ryggen, medmindre en børnelæge specifikt anbefaler ellers.

Misforståelser

Nogle produkter, såsom søvn Lejringspuder, kan kræve at reducere risikoen for SIDS eller forhindre en baby fra rullende over under søvn. American Academy of Pediatrics (AAP) anbefaler imidlertid mod brugen af sådanne produkter, da sleep positioner ikke har bevist sikker og effektiv og ofte bruge skum puder, der kunne faktisk øge risikoen for VUGGEDØD. Også, da babyer kan rulle over på deres egne, de allerede har en lavere risiko for VUGGEDØD.

Advarsel

Ud over at lægge spædbørn til at sove på ryggen, forældre har brug at sikre at barnets søvn miljø er sikker. Blødt sengetøj, puder, tæpper eller udstoppede dyr kan alle blive kvælning farer. At lægge barnet på en usikker sove overflade, såsom en sofa, pude eller blød madras, kan øge risikoen for VUGGEDØD, selv om barnet er på hans eller hendes ryg. Forældre skal sørge for, at andre behandlere, som bedsteforældre eller daginstitutioner, også lægge barnet på hans eller hendes tilbage til at sove og følg sikker sovende retningslinjer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com