Herbalife diæt Vs. Atkins-diæt

10/04/2011 by admin

Herbalife og Atkins er populære kost planer, at understreger betydningen af at kombinere lean proteiner med "god" kulhydrater, samtidig undgå 'dårlige' kulhydrater, kolesterol, mættet fedt og transfedt. Mens det samme i teorien er at kostvaner drastisk anderledes i praksis. Herbalifes ShapeWorks program, fremmes gennem multilevel marketing distributorships, er en Måltidserstatning plan, mens den nye og udviklet Atkins program er en fire-faset ernæringsmæssige tilgang.

Struktur

Atkins begynder med en restriktiv induktionsfasen, der varer omkring to uger, hvor du er begrænset til en netto indtagelse af 20 netto kulhydrater om dagen. Du skal også holde sig væk fra raffineret sukker, frugt og nødder. Din kost består af magert kød, bladgrøntsager, grøntsager og sunde fedtstoffer, såsom olivenolie. I anden fase tilføjer Atkins langsomt kulhydrater, indtil du finder din optimale niveau. Denne proces fortsætter gennem fase 3. Når dit ønskede vægttab er nået, starter du vedligeholdelsesfasen.

Herbalife består af protein shakes til morgenmad og frokost, med en snack af friske grøntsager og en afbalanceret middag. Virksomheden tilbyder også en række kosttilskud og snack produkter står understøtter vægt tab og hjerte sundhed.

Fedtstoffer

Den seneste udgave af Atkins planen rådgiver spise små mængder af en række forskellige fedtstoffer, først og fremmest omega 3 og omega 6. Mættet fedt er også tilladt i små mængder, men transfedtsyrer er forbudt.

Herbalife, understreger ligeledes spiser den "bedre" flerumættede fedtsyrer og ernæringsværdi i moderation mens opholder sig væk fra mættet fedt og transfedt.

Gode Carbs vs Bad Carbs

Gode carbs er defineret som kulhydrater, ikke forarbejdede fødevarer og indeholder en sund mængde af fiber. Frugter, grøntsager, hele korn brød, havregryn og hele korn falder ind under denne kategori af kulhydrat. Dårlige kulhydrater, også høj i tomme kalorier, omfatte forarbejdede fødevarer og raffineret sukker, hvidt brød, hvide ris, hvid pasta, sodavand, slik, mest bagt desserter og is.

I første omgang er alle kulhydrater fjernet fra din kost i induktionsfasen af Atkins-planen. Atkins fraråder også spise bad carbs, når du har nået dit mål vægt og begynde vedligeholdelse faser. Herbalife fraråder også forbruget af dårlige kulhydrater.

Enkelte Carb indtagelse

Som du fortsætter gennem de forskellige faser af programmet, lægger Atkins stor vægt på individ at finde sin egen carb niveau før du begynder stadiet vedligeholdelse. Herbalife skelner ikke mellem individuelle niveauer af carb indtagelse for vægttab og vedligeholdelse.

Vedligeholdelse

Den nye Atkins plan virker gennem en serie af fire trin at lære dieters at forvandle en midlertidig kost til en sund livsstilsændring, der omfatter motion. Med hver fase af programmet tilføje deltagerne gradvist carbs og andre "godbidder" til deres kost, indtil de finder deres optimale indtag niveau for et godt helbred. Selv om der er nogle enkelte uddannelse inden for forskellige forhandler hjemmesider om sund kost, selve programmet ikke praksis en overgang til en langsigtet sund kostplan.

Herbalife vedligeholdelsesprogram består af erstatter ét måltid om dagen med en ryste snarere end to. Erstatter måltider med protein shakes kan være vanskelige at vedligeholde på længere sigt og er generelt ikke anbefales.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com