Homøopatiske midler for Huntington's chorea

07/09/2011 by admin

Ifølge Mayo Clinic er der ingen behandling for Huntingtons sygdom. På grund af denne kendsgerning, er mange mennesker nu søger efter homøopatiske midler og folkemusik retsmidler til at behandle deres symptomer i håb om at finde en form for lettelse. Der er ikke en hel masse oplysninger tilgængelige for offentligheden til behandling af Huntingtons sygdom med homøopatiske midler, men der findes mange alternative behandlingsmetoder.

Opholder sig fysisk aktive og bevare ernæring

Mayo Clinic anbefaler forbedre daglige livsstil, så virkningerne af sygdommen ikke har sådan en negativ indvirkning på den daglige liv. Som med enhver sygdom eller sygdom, vil daglig fysisk aktivitet være gavnlige. Ikke blot hjælper det forbedre fysisk sundhed, men det forbedrer også mental sundhed og velvære af opløftende ens humør. Altid klæde sig passende under træningen og sørg for at deltage i gode strækøvelser, før og efter arbejder at sikre, at ingen fysisk skade opstår fra træning.

Arbejder ud betyder at du kan brænde op til 5.000 kalorier en dag, så korrekt ernæring er meget vigtigt. Tage ekstra vitaminer og spise en sund, afbalanceret måltid, der indeholder mad fra alle fødevaregrupper. Prøv at spise fisk mindst to eller tre gange om ugen og vælge magert udskæringer af kød og dampede grønne grøntsager. Frugt er et godt valg for at give naturlig energi og kan undertiden tilfredsstille en sød tand uden at tilføje uønskede kalorier.

Drikke masser af vand

Har Huntington's chorea gør en person mere tilbøjelige til at blive dehydreret, især om sommeren hvis enkelt ikke får tilstrækkelig lindring fra sommervarmen. For eksempel, kan arbejde og leve med ingen air-condition være et reelt problem for nogle mennesker. Det er derfor det er så vigtigt at holde godt hydreret, især i sommermånederne. Du skal drikke mindst 64 ounces vand om dagen. Drikke koldt vand vil hjælpe opdatere kroppen og kan hjælpe dig med at forbrænde en yderligere 200 kalorier for hver 32 ounce af kold væske, du drikker.

Ayurvedic retsmidler

Ifølge Dr. A.A. Mundewadi, B.A.M.S., kan høj kvalitet naturlægemidler i tabletform bruges til behandling af Huntingtons sygdom. Brahmi-Vati, Saraswatarishta, Laxmi-Vilas-Ras, Drakshasav og Shrung-Bhasma er undertiden anvendes til behandling af depression og irritabilitet. Enhver ayurvediske behandlinger bør administreres af en professionel ayurvedisk læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com