Hvordan man kan helbrede Psoriasis

06/29/2010 by admin

Psoriasis er en tilstand, som gør celler i huden til at vokse i et hastigt tempo. Dette igen forårsager røde, irriterede skjolder vises, som forårsager skalering, kløe og tørhed. Psoriasis er forårsaget når sund T-celler i kroppen tænder på huden, celler, der er en fejl i immunsystemet. Selv om der er ingen konkrete kur mod psoriasis, er der behandlinger, der kan bruges til at foretage betydelige forbedringer med symptomerne.

Instruktioner

• Brug et kortikosteroid creme. Tal med din læge om dette aktuelle recept formel. Brug af denne medicin kan reducere kløe og celle produktion ved at undertrykke immunsystemet. Kortikosteroider kan bruges til mild til moderat psoriasis og de varierer i styrke fra svag til meget potent.

• Bruge en a-vitamin derivat. Topiske retinoider blev oprindeligt udviklet til behandling af acne. Tazaroten er en psoriasis specifikke retinoid creme, der kan hjælpe med at mindske betændelse ved at fremme normal DNA celleaktivitet.

• Få en nonprescription formel. Salicylsyre er et stof, der kan findes i over-the-counter form og det bruges ofte til små vorter. Du kan også anvende det til psoriasis til at dræbe hudceller og fremme dem for at falde ned. Du kan også finde dette i shampoo formular hvis du har psoriasis i hovedbunden.

• Anvende stenkulstjære til din psoriasis. Kultjære kommer i form af cremer, olier, shampoo og lotion. Ved hjælp af det kan medvirke til at reducere kløe, inflammation og skalering.

• Få en oral medicin. Mundtlig receptpligtig formler kan bruges, når aktuelle behandlinger er ineffektiv. De kan hjælpe med at reducere skalering, lindre kløen og undertrykke immunsystemet. Eksempler på disse omfatter methotrexat, ciclosporin, biologics og hydroxyurea.

• Gå udenfor. Naturligt sollys indeholder ultraviolet lys, som kan medvirke til at reducere betændelse og omsætning af hudceller. Gå udenfor og få flere 5 - 10 minutter engagementer i sollys i løbet af dagen. Men må ikke ophold ud i lange perioder, da det kan have den modsatte effekt på din psoriasis.

• Få lysterapi. Psoralen plus ultraviolette A (PUVA) er en behandling, der indebærer anvendelse af et stof kaldet "psoralen" på huden. Ultraviolet lys er derefter skudt ned på huden til at hjælpe tørre op og helbrede skalaer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com