Kost Tips til at blive Lean & tonet

09/23/2011 by admin

Kost Tips til at blive Lean & tonet

Du har lagt på et par ekstra pounds. Det er en smertefuld prøvelse zip op dine jeans. Du er forpustet efter at binde dine sko. Uanset om det er et nytårsforsæt eller du har simpelthen fået nok og er nu fast besluttet på at vedtage en sundere livsstil, er der masser af sund kost tips, der vil hjælpe dig til at blive lean og tonet.

Høj-Protein kost

Høj-protein diæter er en populær metode til vægttab for dem, der søger at få tonet. Ifølge American Journal of Clinical Nutrition, har undersøgelser antydet, at testpersoner rapporterede en "større tilfredshed" og "mindre sult" samtidig på en høj-protein kost. Ud over at skære ud kulhydrater er høj-protein diæter gavnlige, fordi de hjælper dig med at forbrænde fedt og opbygge muskler. På denne diæt, forsøge at forbruge fødevarer såsom kød, Valle protein shakes, hytteost og jordnøddesmør.

Drik vand

Undersøgelser har vist, at forbruget af vand kan bidrage til vægttab. Det anbefales, at du drikke mindst otte glas vand dagligt. Ved at gøre dette vil du ikke kun forhindre dig i at blive dehydreret, men du vil også bremse din appetit ved at narre kroppen til at tro er det fuld. Undersøgelser fra Berlins Franz Volhard Clinical Research Center foreslår også, at vand kan hjælpe med at fremskynde dit stofskifte.

Motion

Ud over en sund kost, du bør konsekvent motion for at opnå en lean og tonet fysik. Træningsprogram P90X er en 90 dages øvelsesprogram for dem, der ikke har tid eller budget til at gå til en gym. Programmet har en specifik lean-øvelse regime. P90X bruger en muskel forvirring program, der forhindrer kroppen i let plateauing. Du vil skifte fra styrke og cardio øvelser seks dage om ugen. De fleste træning sidst i ca. 75 minutter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com