Sådan bruges flydende kvælstof til at slippe af med flade modermærker

07/18/2011 by admin

En muldvarp er en gruppe af celler, alle pigmenteret (ofte mørk brun), der klynger sammen og vises for det blotte øje at være en cirkulær prik på huden. Modermærker er generelt harmløs, men af kosmetiske grunde kan du ønsker en fjernet. Flad modermærker kan især være svære at slippe af med, da de kan være indlejret dybt i huden. Stadig, med en smule flydende kvælstof, de fleste modermærker ikke stå meget af en chance--selv flade ones.

Instruktioner

Sådan bruges flydende kvælstof til at slippe af med flade modermærker

• Lave en aftale med en kvalificeret læge. Enhver hudlæge vil gøre, som vil de fleste praktiserende læger. Sørg for at angive dit ønske om at fjerne en flad mole ved hjælp af flydende nitrogen.

• Vide hvad de kan forvente under proceduren. Lægen vil bruge en flydende kvælstof "gun" til at udføre muldvarp fjernelse. Det vil medføre 5-10 sekunder af en bedøvende følelse, efterfulgt af 30-90 sekunder af ofte intens, koncentreret svien som den flydende kvælstof trænger dybt ind i den flade muldvarp kerne og uundgåeligt, i nogle af de live sund hud omkring muldvarpen.

• Forventer muligheden for nogle efter indgrebet smerte. Nogle mennesker opleve ikke meget. Andre er nødt til at beskæftige sig med flere timers nonstop stikkende, kan være ganske intens, afhængigt af størrelsen af molen og præcisionen af lægen eller flydende kvælstof pistol.

• Lade muldvarpen alene i tre dage. Du kan være fristet til at ridse væk på det. Ikke røre ved den. Lad de klynge, pigmenteret celler dør og dis vedhæfte fra den sunde hud omkring dem. Det kan være nyttigt at dække muldvarpen i løbet af denne tid med et band-støtte.

• Vælge forsigtigt muldvarpen. Det ikke vil sandsynligvis falde lige med det samme. Men der er ikke nødvendigt nu at overlade det alene. Typisk, muldvarpen vil falde ned sin egen, enten ved hjælp af børstning op mod noget eller gennem din egen aflysning, ca. en uge efter indgrebet fandt sted.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at udføre en flydende kvælstof muldvarp fjernelse på egen hånd. Kun en kvalificeret læge bør udføre proceduren.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com