Hvordan man laver klager med Arkansas Medical Board

07/21/2011 by admin

Hvordan man laver klager med Arkansas Medical Board

Indgive en klage til Arkansas Medical Board er det første skridt i behandlingen dine bekymringer over en læge eller praktiserende læges medicinske handlinger. Bogstaver i klagen er håndteret af bestyrelsen og gennemgik på et sag til sag grundlag. Hvis Arkansas Medical Board mener, at din klage er gyldig, vil de underrette udøveren af klagen og planlægge en høring.

Instruktioner

• Konsultere en advokat, der har specialiseret sig i medicinsk fejlbehandling retssager og generel medicinsk lov. Disse advokater vil forklare love og praksis og deres konsekvenser for din sag og professionelt vil guide dig med at klage.

• Skriv og send et brev til Arkansas Medical Board. Omfatte dit fulde navn og adresse, den praktiserende læge fulde navn og patientens fulde navn. Beskriv årsagen til din klage og de specifikke detaljer omkring din sag.

• Deltage i en Arkansas Medical Board høring. Denne høring vil bestemme, hvis din læge har brudt loven om medicinsk praksis eller enhver medicinsk bord mandater. En dom vil blive leveret under retsmødet, hvilket kan resultere i den praktiserende læge miste deres licens eller opgivelsen af alle anklager.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com