Behandlinger for alvorlige humørsvingninger

07/18/2010 by admin

Behandlinger for alvorlige humørsvingninger

Personer, der lider af svær humørsvingninger kan opleve episoder af svær depression efterfulgt af perioder med opstemthed og hyperaktiv adfærd. Disse episoder vises i cyklusser, der er spækket med perioder med normal, afbalanceret opførsel og temperament. Effektive behandlinger for alvorlige humørsvingninger variere afhængigt af en persons biokemi og liv omstændigheder. De mest almindeligt anvendte metoder omfatter receptpligtig medicin, naturlægemidler kosttilskud og psykoterapi.

Identifikation

De to betingelser mest karakteriseret ved alvorlige humørsvingninger er bipolar lidelse og skizoaffektiv lidelse. Bipolar er en stemning uorden, mens skizoaffektiv lidelse er kategoriseret som en psykose. Selv om disse to helt forskellige kategorier af mental sygdom, er det ikke ualmindeligt for deres behandling løsninger skal være den samme. Skizoaffektiv betingelser er faktisk en kombination af bipolar lidelse og skizofreni. Og mens lithium er standard behandling for bipolar, i nogle tilfælde antidepressiv medicin arbejde bedre afhængigt af enkelt.

Lithium behandling

Diagnosen bipolar lidelse er, lithium typisk den første bane af behandling anvendes. Lithium er en receptpligtig medicin, der kan administreres i tablet, kapsel eller sirup form. Lithium bruges også i behandling for skizoaffektiv lidelse til at hjælpe med at stabilisere de alvorlige humørsvingninger forårsaget af det bipolære aspekt af lidelsen. Neurotransmitteren niveau ubalancer spiller en central rolle i både bipolar og skizoaffektiv lidelser, arbejder lithium for at regulere neurotransmitter niveauer i hjernen.

Antidepressiv medicin

Antidepressiv medicin er den anden mest sandsynligt behandling tilgang for sygdomme som svær humørsvingninger er til stede. Fordi der er nogle, der ikke reagerer på lithium's terapeutiske virkninger, behandling af depression symptomer forbundet med bipolar og skizoaffektiv lidelser hjælper balance neurotransmitter niveauer. Neurotransmittere berørt omfatte serotonin, noradrenalin, tryptophan og melatonin. Ofte, administreres antidepressiv medicin sammen med antianxiety medicin i et forsøg på at behandle både depression og symptomer af uro og rastløshed, der ledsager bipolar lidelse.

Naturlægemidler kosttilskud

Mange, der ikke kan lide tanken om at tage ordineret medicin, eller mangler ressourcer til at opnå en recept, kan henvende sig til naturlægemidler kosttilskud som en alternativ behandling rute. Selvom supplement lægemidler ikke er godkendt af Food and Drug Administration, kan at tage dem sammen med ordineret medicin eller på deres egen give nogle lindring af symptomer forårsaget af alvorlig humørsvingninger. Sam-E, St. John's wort og omega-3 fedtsyrer er et par af de naturlægemidler kosttilskud bruges til at reducere symptomer. Fordi enhver form for narkotika komplikation kan forårsage bivirkninger eller bivirkninger, er det altid bedst at rådføre sig med en læge, når de overvejer urtekosttilskud behandling.

Psykoterapi behandling

Biokemiske ubalancer i hjernen er blot ét aspekt af betingelser hvor svær humørsvingninger er til stede. Psykiske problemer anlagt den ved hvordan en person opfatter sine livsomstændigheder, og hvordan hun behandler indgående oplysninger, også arbejde for at forværre tilstanden. Psykoterapi behandling administreres typisk sammen med medicin for at hjælpe med at omstrukturere de defekte tankeprocesser, der ledsager disse lidelser. Kognitiv psykoterapi og adfærdsterapi tilgange er de modeller, der oftest bruges til at løse en persons følelsesmæssige problemer og tankemønstre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com