DIY Detox

12/25/2011 by admin

En afgiftning proces kan blive nødvendig af mange årsager. Frådseri i fødevarer, alkohol eller narkotika er en almindelig årsag til en person ville opsøge en metode til at afgiftning, men det kunne også være at bare føle sig bedre eller af religiøse årsager. Du kan afgifte din krop på utallige måder, fra drinks og diæter til spa-terapi. Nogle af disse programmer er ofte dyre. Du kan prøve billigere måder at afvænning fra komfort i dit eget hjem.

Kost

En måde at gennemføre en gør det selv-detox program hjemme er at foretage ændringer i din kost. Dette fungerer bedst, hvis du gør det for en til to uger. Begynd den første dag betydeligt skære ned på mængden af mad og drikke varer, der har en negativ indvirkning på din krop. Skære ned dit indtag af sukker og koffein. Drik mindst tre liter vand om dagen. Hver dag Fortsæt med at falde de ting, der er dårligt for dig fra din kost og spise mere frisk frugt og grøntsager, indtil de sidste dage af din detox program har du spiser kun, og drikke rent ferskvand.

Hurtig

En anden måde at udføre en effektiv afvænning program er at hurtigt. Fastende kan ske hvor som helst fra tre dage til en uge og være effektiv. Begynde din første dag i fasten ved at drikke 8 til 10 glas frisk, rent vand og skære alle fødevarer kun friske frugter og grøntsager. Efter denne første dag vil du begynde eneste drikkevand, økologisk frugt, juice og klar bouillon. Fortsæt denne proces for det ønskede antal dage. Når din fastende periode slutter, spise enkle fødevarer den første dag som frugt, grøntsager og salater.

Detoxing med urter

Mange urter har afgiftning egenskaber. Gøre dem til te, spise dem rå og andre metoder kan vise sig nyttigt som en detox programmer. Typen urt, som du bruger vil have en anden type af rensende effekt. Nogle multipurpose urter, der kan detox er fennikelfrø, papaya, bukkehorn og ginger root. Mens ikke koncentrere sig om en visse orgel for afgiftning, vil disse urter, planter og frugter have en mere generelle indvirkning på toksiner i kroppen som en helhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com