Hvad er en automatisk ekstern Defibrillator?

09/10/2011 by admin

Hvad er en automatisk ekstern Defibrillator?

En automatisk ekstern defibrillator er en letvægts, bærbart apparat indeholder en computer, der analyserer en patients hjerterytmen, levere elektrisk stød når det er nødvendigt. Den elektrisk stød er leveret på anerkendelse af en forstyrrelse i hjertets nedledningssystem (hjertestop).

Typer

Der er to typer af AED'er: halvautomatisk og fuldautomatisk. Semi-automatiske defibrillatorer kræver redningsmand at trykke på en knap for at levere et chok. Fuldautomatisk enheder levere et stød til en patient uafhængigt af redningsmand.

Funktioner

AEDs er selvstændig og kommunikere med redningsmand når aktiveret. Bryst pads for voksne og børn vil ledsage en Hjertestarter. Pads er tydeligt markeret med billeder af et barn eller voksen og funktion placering instruktion.

Monofasiske/bifasisk

En monofasiske defibrillator sender en enkelt stød fra ét bryst pad til den anden. Et bifasisk defibrillator sender en enkelt shock frem og tilbage mellem bryst pads. Bifasisk defibrillatorer vil justere energi Ifølge modstand mellem bryst pads, forårsager færre skader på hjertet.

Ventrikelflimmer

Ventrikelflimmer er et hjerte tilstand, hvor hjertet har tilstrækkelig elektrisk energi, men det er uorganiseret. VF vil forhindre hjertemusklen fra kontraherende og pumpe blod og er en shockable rytme med en Hjertestarter.

Ventrikulær takykardi

Ventrikulær takykardi er en tilstand, hvor hjertet slår for hurtigt. V-tach tillader ikke hjertets kamre til at fylde med nok blod, hvilket resulterer i utilstrækkelig cirkulation til kroppen. V-tach er en shockable rytme med en Hjertestarter.

Effekter

AED'er øge overlevelse chancerne for hjertestop patienten. Bruges sammen med genoplivningsudstyr, hjertestop (ophør af hjertet aktivitet) kan administreres indtil avancerede livet støtte kan ydes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com