Sådan får du en hofte udskiftning høring

09/12/2011 by admin

En hofte udskiftning høring er det første skridt i fastsættelse af hvis hofteudskiftning kirurgi er rigtige for dig. Under en høring, vil du mødes med din potentielle kirurg, der vil vurdere dit behov for kirurgi. Dette vil give dig meget vigtig mulighed for at måle, hvorvidt du kan lide kirurgen og føle sig godt tilpas med den foreslåede procedure.

Instruktioner

Få en konsultation

• Udarbejde en liste over potentielle kirurger fra din praktiserende læge. Du kan også bede dine venner og familiemedlemmer, der har haft en vellykket hoftealloplastik, som de vil anbefale. Når man sammenligner kirurger, Sørg for at få en nøjagtig vurdering af personens hip problem at sammenligne det med dine egne.

• Beslutte, hvornår du vil have din hoftealloplastik. Hvis du er i smerte, og tror, du måske ønsker at have kirurgi i de næste 6 måneder til et år, planlægge en høring umiddelbart. I de fleste tilfælde, denne type operation, skal bestilles langt i forvejen, især når der beskæftiger sig med en kvalificeret kirurg, der er i høj efterspørgsel.

• Ring til din potentielle kirurg kontor og aftal tid for din konsultation. Igen bekræfte denne udnævnelse dagen før du er planlagt til at gå.

• Udarbejde en liste over spørgsmål du har om kirurgi, recovery og fysioterapi. Bringe det med dig til din udnævnelse, og sørg for at tage noter, som du taler med kirurgen. Hvis du har spørgsmål, bede om en afklaring.

• Tage et par minutter umiddelbart efter mødet at notere ned generelle tanker og følelser med hensyn til kirurgen og din konsultation. Det vil være praktisk at henvise til senere, især hvis du har mere end én konsultation eller planlægger at mødes med andre potentielle kirurger.

Tips & advarsler

  • Overveje at have mere end én konsultation. Det er altid en god idé at få flere udtalelser på hofteudskiftning kirurgi til at hjælpe dig med at afgøre, hvilken type af hoftealloplastik du ønsker at have.
  • Hvis din anden eller tredje høring resultere i en lignende diagnose, vælge læge med hvem du føler dig mest komfortable for din procedure.
  • Minimalt invasiv kirurgi er en stor mulighed for dem, der gerne kortere inddrivelse gange og mindre manipulation på operationsbordet. Denne procedure er dog ikke en mulighed for hver hofteudskiftning kirurgi kandidat.
  • Patienter over 75 år nægtes undertiden dækning for hoftealloplastik af forsikringsselskaberne, så sørg for at tjekke med din udbyder, før bemyndiger en hoftealloplastik.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com