Hoosier Healthwise retningslinjer for en nyfødt

06/24/2010 by admin

Hoosier Healthwise retningslinjer for en nyfødt

Hoosier Healthwise er en sygeforsikring program til Indiana børn, gravide og familier med lav indkomst. Sundhedspleje er fastsat med ringe eller ingen omkostninger til Indiana familier indskrevet i programmet. Børn er omfattet af programmet fra fødsel til 18 år i de fleste tilfælde, baseret på familiens behov.

Hvordan til at tilmelde sig

Tilmelding Centre er placeret på hospitaler og Fællesskabets medicinske centre hvor Indiana beboere kan afhente et program eller udføre det på stedet. Andre steder, tilmelding kan findes ved at kalde den Hoosier Healthwise Helpline, vejafgiften frie 800-889-9949.

Hvordan du får pleje for din familie

Praktiserende læger (PCP) er et vigtigt led i at holde familier sund; Hoosier Healthwise arbejder for at sikre, at alle medlemmer har adgang til en praktiserende læge. Familier skal vælge en læge fra en pulje af deltagende læger inden for 30 dage efter tilmeldingen med Hoosier Healthwise. Hvis de ikke gør det, vil de blive tildelt en praktiserende læge.

Omkostningerne ved Hoosier Healthwise

To pakker er tilgængelige via Hoosier Healthwise. Pakke A er tilgængelig uden omkostninger og pakke C er tilgængelig på en præmie., som varierer, afhængigt af antallet af børn, der er på planen. For familier med et barn på planen, præmier spænder fra $22-$33 om måneden (pr. oktober 2010). For to eller flere børn er præmien $33 $50 om måneden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com