Fordelene ved angiografi

01/19/2012 by admin

Angiografi er en imaging-teknologi anvendes i diagnosticering og behandling af vilkår, der indebærer blodkar. Angiografi bruges med x-stråler, computertomografi eller CT og magnetisk resonans imaging eller MRIs. Disse er regelmæssigt beskæftiget til at diagnosticere eller behandle vilkår, der indebærer områder af kroppen, såsom maven, hjerne, hjerte, nyrer, ben, lunger, hals og bækken.

Sikkerhed

CT angiografi er minimalt invasiv sammenlignet med kateter angiografi, som indebærer indsættelse et kateter og injektion af farvestof i en stor arterie eller vene. CT angiografi har således færre risici af hæmatom, skader på blodkar, blodprop eller allergiske reaktioner til farvning. Også er der ingen stråling risiko forbundet med hr. angiografi.

Komfort

Nyere angiografi teknikker er meget mere behageligt for patienten end andre og ældre metoder. For CT angiografi oplever patienten mindre ubehag end traditionelle angiografi fordi kontrast farvestof indsprøjtes i en arm-vene snarere end en større arterie i lysken via et kateter. Patienten oplever typisk ingen smerter undtagen nålestik sensation tilknyttet indsætter en nål i en vene, som er forbigående.

Bivirkninger

Med nyere metoder til angiografi, patienter typisk opleve ikke bivirkninger efter proceduren og har minimal eller ingen pre-test restriktioner. Testen selv tager lidt tid og er omkostningseffektiv i forhold til mere invasive teknikker. De fleste patienter foretrækker de nye metoder til angiografi til ældre ones såsom den konventionel angiografi. De nyere angiografi procedurer er gjort i en time eller mindre og kan udføres på en ambulant.

Diagnose

Med angiografi, kan diagnoser af forskellige betingelser foretages uden mere invasive procedurer eller operationer - i mange tilfælde, at eliminere risici, smerte og højere omkostninger. Med angiografi, læger kan diagnosticere skader på blodkar, aneurismer, forskellige hjerte og kar sygdomme eller tilstande og forhindre kardiale bivirkninger eller død. Nyere metoder til angiografi som hr. angiografi give endnu mere sofistikerede og følsomme resultater, hvilket betyder, at tidligere diagnose og behandling af potentielt livstruende forhold.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com