TMRE protokol

01/22/2012 by admin

TMRE protokol

Tetramethylrhodamine ethyl (TMRE) er en "langsom, lipofile, kationiske fluorescerende reditribution farvestof" bruges i MitoPT TMRE/TMRM mitokondrielle membran potentielle vurdering Kit, fremstillet af ImmunoChemistry teknologier, LLC. Processen med at se en transmembrane elektriske potentielle gradient i celler.

Forberede analysen

Protokollen er enkle at følge, og tager cirka 20 minutter at behandle på 37 grader Celsius. De levende celler, der anvendes i analysen kan tage mellem flere timer og flere dage til at forberede til brug. Kontrol celler kan tage flere timer til at forberede, som de skal tilskyndes til at gennemgå apoptose.

Protokollen del 1

Kultur celler til en tæthed, der er optimal for apoptose eller oxidative stress induktion, efter dine specifikke induktion protokol, men ikke at overstige 10 6 celler/mL.

Protokollen del 2

På samme tid, kultur, en ikke-induceret negativ kontrol celle population (på det samme densitet som den inducerede befolkning.

Protokollen del 3

Inducere apoptose eller bevidst depolarisere mitokondrier efter din ønskede protokol.

Protokollen del 4

Forberede 1 X Assay/Wash Buffer.

Protokollen dele 5 til 8

Forberede 1 mM eller 0,2 mM MitoPT TMRE/TMRM lager. For protokollen Del6, forberede en 1: 100 fortynding på 1 mM, eller en 1:20 fortynding af 0,2 mM MitoPT TMRE/TMRM løsning for spiking i celle kultur prøver.

Protokollen Del7, pletten celler ved hjælp af en endelige 20-200 nM koncentration af MitoPT TMRE/TMRM løsning.

Protokollen del 8, analysere data.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com