Hvad er brugen af dobbelt kompression i en Tablet presse?

11/23/2011 by admin

Hvad er brugen af dobbelt kompression i en Tablet presse?

Tabletter er små piller, der har en dosis af farmaceutiske medicin sammen med andre ingredienser er nødvendige for at gøre dem funktionelle. De er generelt beregnet til at indtages oralt. En tablet tryk bruges til at komprimere alle ingredienserne i tabletform.

Dobbelt kompression

Dobbelt kompression, også kendt som direkte kompression, indebærer vejer et lægemiddel og derefter knuse det til et fint pulver. Dette er blandet med andre ingredienser, kendt som hjælpestoffer. Denne blanding er komprimeret i tabletter, som er i første omgang skrøbelige. En anden del af tablet maskinen komprimerer derefter disse skrøbelige tabletter i en hærdet form egnet til emballage.

Hjælpestoffer

Nogle gange anvendes et hjælpestof, som under den anden kompression. Hjælpestoffer kan omfatte opløses for at hjælpe den pille pause ned nok til at blive absorberet; smøremidler til at hjælpe tablet gøre det ned til maven; overfladeaktive stoffer, der øger opløselighed og absorptionsmidler til støtte i at levere medicin til værten.

Komprimering maskiner

Komprimering maskiner, herunder dem i stand til at dobbelt kompression, er komplekse, dyre mekanismer. De kan veje tre tons, og nogle kan producere så meget som 45.000 piller en time.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com