Sådan stedet Chin Augmentation

08/30/2011 by admin

Sådan stedet Chin Augmentation

I modsætning til hår, øjne eller mund, ikke en hage er en identificerende funktion for de fleste mennesker. En hage kan ændre form uden mange mennesker opdager. En person kan ligne bedre, deres ansigt er mere afbalanceret, men uden et trænet øje, mange folk vil ikke indse plastikkirurgi er synderen. Her er hvordan at spotte chin augmentation.

Instruktioner

• Kontrollér først for tegn at personen, der kunne have haft en næse job. Ofte chin augmentation er gjort på samme tid som rhinoplasty at afbalancere ansigt ud. En lille, perfekt formet næse med en blid skråning og lidt dukkede op tip er lejlighedsvis tegn på god genetik, men ofte betyder en kvalificeret plastikkirurg var involveret.

• Undersøge Hagen at se, hvis det synes hævede eller oppustede. Der er meget få ting, der kan forårsage hævelse i denne del af ansigtet bort fra en nylig chin augmentation.

• Kig efter en slankere end proportionale hals. Hals Fedtsugning udføres ofte under hagen brystforstørrelse kirurgi til at oprette flere definition i den nederste del af ansigtet. En heavyset person med en tynd hals og mejslet kæbe kunne have haft en hage job.

• Bede om at se personens high school årbog. Chin augmentation er ikke meningen at være udført på patienter yngre end 20, så en årbog billedet skal være en garanteret "før" billede. Bemærk om personens hage og kæbe synes mere udtalte nu end i slutningen af ungdomsårene. Hvis ja, ekstreme vægttab ville være den eneste anden ting bortset fra chin augmentation at forklare en ændret jawline.

• Undersøge personens hage, når pårørende er i nærheden. Endda søskende, der ser intet både ofte deler lignende chins. Hvis alle andre i klanen er svag, vigende chins, og kirurgi mistænktes hage er perfekt veldefinerede, kan du måske på noget.

• Vurdere symmetri og skønhed af resten af personens ansigt. Smukke mennesker er normalt født med smukke chins, mens i en af de største uretfærdigheder af natur, mennesker med svage chins kan have andre asymmetrisk funktioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com