Georgien Medicaid-programmerne

09/02/2011 by admin

Georgien Medicaid-programmerne

Mens Medicare er designet til ældre borgere og forvaltes for det meste af den føderale regering, er Medicaid i fællesskab finansieret af både statslige og føderale regeringer og administreres af medlemsstaterne. Dette giver mulighed for hver stat at designe sine egne programmer, selv om de skal stadig opfylde grundlæggende føderale standarder. Department of Community Health administrerer Georgiens Medicaid-programmerne, som hjælper med at levere sundhedsydelser til forskellige kategorier af lav indkomst beboere.

Grundlæggende berettigelse

Selv om Georgien har flere forskellige Medicaid-programmerne, er den grundlæggende berettigelse for dem det samme. De vigtigste befolkninger Medicaid serverer er børn, blinde, handicappede, ældre, gravide kvinder og folk, der bor på plejehjem. Du kan ikke også overstige et vist niveau af månedlige indkomst at kvalificere sig til Medicaid. Det nøjagtige beløb afhænger af dit helbred, alder og antal personer i din familie. Du skal også være en borger i USA eller en kvalificeret udlænding og bosiddende i Georgien at kvalificere. Til at begynde godkendelsesprocessen, skal du indsende et udfyldt ansøgningsskema til din lokale afdeling for familie og børn tjenester kontor. Du skal også levere dokumentation for statsborgerskab, indkomst og sundhedsmæssige betingelser.

PeachCare for børn

PeachCare er en omfattende Medicaid program for børn i Georgien. PeachCare omfatter sådanne ting som skadestue tjenester; indlæggelser; Dental, vision, mental sundhedstjenester; receptpligtig medicin; lægebesøg og forebyggende pleje. I 2011 er PeachCare gratis for børn under 6 år. For børn 6 og ældre kræver programmet en månedlig betaling af $10 til $35 for et barn eller en maksimal betaling af $70 for to børn eller flere bor i samme husstand.

Planlægning til sunde spædbørn

Planlægning for raske børn er en familie rådgivning program for at forhindre fødslen af børn med meget lav fødselsvægt. P4HB kan bruges af enhver lavindkomstlande mor, der har haft et barn vejer mindre end 3 pounds, 5 ounce. Mødre, der også er medlemmer af Medicaid modtage tjenester for at hjælpe dem med at forstå, korrekt ernæring, overvågningssoftware og sundere livsstil.

Langsigtet Care programmer

Georgien beboere, der har brug for langsigtede tjenester kan også bruge Medicaid. Ældre personer kan få hjælp gennem Service indstillinger ved hjælp af ressourcer i et miljø med Fællesskabet. KILDE forsøger at støtte ældre, handicappede eller blind beboere ved at sætte dem med tjenester, der kan stilles til rådighed i en persons eget hjem og ikke på et hospital eller et plejehjem, selvom du skal være en kandidat til plejehjem niveau for pleje at kvalificere. Børn, der er lægeligt skrøbelige kan kvalificere sig til Georgien Pediatric Program. GAPP også hjælper med at levere sundhedsydelser i hjemmet eller på et medicinsk Dagpleje i stedet for at placere barnet i en langsigtet pleje institution.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com