Sådan Find In-Home pleje for din elskede One og sikre pålidelighed

08/08/2011 by admin

Sådan Find In-Home pleje for din elskede One og sikre pålidelighed

Ifølge AARP give ca 44 millioner mennesker i USA pleje en ældre person (Se Reference 1). Mange seniorer eller deres familiemedlemmer leje i sidste ende in-home pårørende til at bevare den ældre person uafhængighed og livskvalitet. Ansætte en in-home caregiver er en udfordrende proces og bør udføres med stor omhu. Uanset om du ansætter en individuel omsorgsperson eller et agentur, er synlighed til den pleje afgørende.

Instruktioner

Træffes beslutning om en In-Home Caregiver

• Lav en jobbeskrivelse af hvad du søger specifikt i en omsorgsperson og Diskuter præcis hvad pleje er at være forsynet med din læge, familiemedlemmer eller andre rådgivere (Se Reference 2). Agenturer og pårørende giver en bred vifte af bistand med alt fra tilberedning af måltider, hovedrengøring, hygiejne pleje, motion, transport, aktivitet planlægning og socialisering til lægehjælp.

• Vælge enten en individuel omsorgsperson eller en professionel agentur baseret på behovene hos den ældre person og dit budget. En enkelte pårørende har den fordel, at dollars brugt gå direkte til denne omsorgsperson, så du kan typisk råd til nogen med bedre legitimationsoplysninger sammenlignet med lignende penge indbetales til et organ. Fordele ved en privat agenturet omfatter tilsyn med omsorgsperson, periodiske inspektioner og test, begrænsning af ansvar og sikre, at pårørende er der til tiden og fuldender plejeplan.

• Mødes med flere enkelte pårørende og/eller faglige organer. Hvis møde med et agentur, overveje, om agenturet bærer ansvarsforsikring og forhøre sig om agenturets pårørende er bundet, og om en kriminel baggrund check er gennemført. Spørge, hvad særlig uddannelse er nødvendige for agenturets medarbejdere og anmeld legitimationsoplysninger omhyggeligt--altid kontrollere to eller tre henvisninger (Se Reference 3.)

• Gennemgå plejeplan, der er etableret af dit firma. Sørg for, at en detaljeret liste over opgaver er planlagt for hver dag pårørende vil være til stede. Være særligt opmærksomme på de mest kritiske opgaver og sørge for en tid er etableret for deres afslutning at sikre konsistens og pålidelighed.

• Insistere på realtidsadgang til pleje, der tilbydes. Mange agenturer bruge "papir pleje kladder", der er holdt i senior's hjem inkonsekvent, indsamles og afsluttet inspiceret. Papir pleje tidsskrifter også oprette en betydelig forsinkelse tid mellem den pleje, der tilbydes og hvornår agenturet kender det. En Web-baseret system, som ClearCare giver realtidsadgang--ikke kun om pårørende er til stede - men til særlige pleje opgaver.

• Sørg for agenturet har et varslingssystem på plads hvis en omsorgsperson ikke uret i som planlagt eller hvis pårørende ikke fuldføre en opgave som angivet. Hvis du ansætter en individuel omsorgsperson, kan du overveje at bruge punkt af omsorgssystemet, så du modtager indberetninger og kan holde styr på pleje. Punkt af pleje virker enten via telefon (caregiver rapporter ur / ur ud og pleje gives, via telefon fra senior's hjem) eller via en mobil tavle, som holdes i senior's hjem. Periodiske indberetninger kan leveres via e-mail til din fred i sindet. Disse systemer er nemme at installere af et agentur og kan sættes specielt til din elskede på kun 15 minutter.

Tips & advarsler

  • Højere niveau pleje kan leveres af certificeret sygepleje assistenter (CNAs) eller registrerede sygeplejersker (RNs). Punkt af pasningsordninger er bruger venlig, billig og kun kræver ca 15-20 minutter for at sætte op, så agenturet bør har ingen grund til at afvise din anmodning.
  • Mange pårørende betaler forholdsvis lave lønninger og der er høj omsætning på agenturerne, så sørg for at interviewe den bestemte person, der skal tildeles til pleje af din elskede.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com