Kronisk hæl smertebehandling

07/07/2010 by admin

Den hovedansvarlige for kronisk hæl smerte er en tilstand kendt som plantar fasciitis. Ofte forårsaget af gentagne stress på foden, begynder bandet af væv, der løber fra tæerne til hælen, også kendt som plantar fascia, at lider af betændelse, der kan føre til dannelse af små tårer. Når dette sker, er behandling normalt nødvendigt at afhjælpe ikke blot betingelsen, men den tilknyttede hælsmerter.

Egenomsorg

Af alle de ting, du kan gøre for at behandle kronisk hælsmerter, egenomsorg er ofte den mest effektive, så sørg for at regelmæssigt hvile fødderne, især efter lange perioder med stående, gå eller løbe. Af hvile og ophøje dine fødder, er betændelse i plantar fascia en chance for at mindske og dermed reducere smerter i hælen.

Dette bør følges med intermitterende glasur af sål og hæl på de berørte foden. Søge en plastik pose is overalt mellem 15 og 20 minutter til yderligere at mindske hævelse og reducere forekomsten af smerter i hælen. Glasur kan gøres flere gange i løbet af dagen, men sørg for at bruge konservativt.

Mens du hvile og is foden, er du velkommen til at tage non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID), såsom ibuprofen eller naproxen, til at behandle eventuelle resterende smerte. Disse typer af medicin hjælpe til at mindske betændelse, der årsag til hæl smerte.

Som du opleve forbedringer i din tilstand, starte stretching såler og buer af dine fødder samt din lavere ben. Stretching øvelse, som kommer på din tæerne eller på dine hæle, kan faktisk hjælpe løsne området så gentagne stress bliver mindre og mindre af et problem.

Professionel pleje

Når egenomsorg er ikke nok til at forbedre din kroniske hælsmerter, tale med en medicinsk professionel, som en læge eller fysioterapeut. Du skal muligvis en mere aggressiv tilgang til behandling, herunder topikale kortikosteroider, fysioterapi, immobilisering udstyr, ortopædiske skær eller endda kirurgi.

Kortikosteroider arbejde meget på samme måde som NSAID, idet enhver betændelse i plantar fascia er reduceret og derefter mindsker følelsen af smerte. Dog bruge topikale kortikosteroider ofte elektrisk stimulation til at hjælpe stoffet gennemtrænger huden.

Hvis Fysioterapi er nødvendig for at helbrede kronisk hælsmerter, virker en licenseret professionel dig med at oprette et fitness-program til at ændre disse bevægelser, som forårsager irritation og betændelse i plantar fascia og øvelser for at styrke området for at afværge re-skade.

Ofte ledsager næsten enhver behandling for kronisk hælsmerter er brugen af en immobilisering enhed samt ortopædiske skær. Immobilisering enheden er hovedsagelig en skinne, der bæres i seng for at holde foden på en sådan måde, at det behandler betingelsen. Ortopædisk skær er simpelthen arch støtter at mindske stress og chok af plantar fascia.

Selv om sjældne, nogle mennesker faktisk har brug for kirurgi til at løse problemet inden for plantar fascia, der årsag til kronisk hæl smerte. I denne situation er denne bandet af væv faktisk løsrevet fra hælen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com