Tegn & symptomer på en inddrive Crack kokain narkoman

09/17/2011 by admin

Tegn & symptomer på en inddrive Crack kokain narkoman

Crack-kokain er et stærkt vanedannende ulovlig narkotikahandel. Crack-kokain er kokain, der er forarbejdet til "klipper" ved hjælp af baking soda eller salmiakspiritus. Brugere ryge stoffet. Selv efter ophør med lægemidlet, oplever brugere abstinenssymptomer, der er tegn på forudgående crack kokainmisbrug. Andre egenskaber som økonomiske og følelsesmæssige problemer kan også betyde forudgående crack kokainmisbrug.

Finansielle problemer

Crack-kokain er dyrt og kan koste en bruger hundredvis af dollars om ugen, eller mere. Så selv efter afslutning, vil en crack kokain bruger højst sandsynligt har finansielle problemer. Nogle forudgående knæk misbrugere Angiv hjemløse krisecentre eller halv-vejs husene. Sommetider føre disse finansielle problemer til strafferetlige spørgsmål hvis brugeren stjal for at betale for hans vane. Brugeren måske skylder familie og venner penge efter låne det til knæk. Tilbagebetale gæld og forbedre kredit efter knæk bruge tager tid.

Fysiske tilbagetrækning

Abstinenser af crack-kokain eller mindre strenge end abstinenser af andre lægemidler, men eksisterer, især i de tidlige dage efter sidste anvendelse. En bruger kan have at indtaste en afgiftning program at lade narkotika findes kroppen i sikkert miljø med fagfolk på side. Fysiske abstinenser kan omfatte ryster, muskel- og ledsmerter og søvn forstyrrelser. Også er en trang til stoffet en almindelig bivirkning fordi crack-kokain så vanedannende.

Mental tilbagetrækning

De psykiske abstinenser er mere almindelige end fysiske symptomer og generelt holder længere end de fysiske problemer. Manglende motivation er et symptom på kokain tilbagetrækning. Andre mentale symptomer omfatter angst og depression. Du kan også bemærke misbrugeren bliver ophidset eller ekstremt træt. Sommetider er behandling som terapi eller medicin nødvendig for angst og depression.

Samtidige afhængighed

Mange gange crack kokain misbrugere starter ud ved hjælp af et andet stof og kan fortsætte med at bruge disse stoffer mens misbruger knæk. Ofte, afslutter en bruger alt på én gang, men ikke altid. Personen kan fortsætte drukkenskab og misbrug af stoffer som hash. Det er vigtigt for knæk brugere at holde sig fra alkohol, fordi forgiftning kan sænke forsvar og gøre en person mere villige til at bruge kokain igen, fører til mere regelmæssig brug.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com