Hvordan man kan overvinde kramper

06/26/2010 by admin

Et ben krampe er resultatet af en pludselig og ufrivillig sammentrækning af en eller flere af dine benmuskler. Flere ting kan forårsage et ben krampe, herunder utilstrækkelig blodforsyning, nerve kompression, mineralske udtynding og dehydrering. Kramper kan være meget smertefulde, kan de generelt overvindes derhjemme uden hjælp fra en læge.

Instruktioner

• Identificere årsagen til ben krampe. I nogle tilfælde afhænger at overvinde et ben krampe den underliggende årsag. For eksempel, hvis du tager medicin for højt blodtryk og oplever kramper, der er en god chance for er det resultatet af mineralske udtynding. Dette er fordi mange vanddrivende medicin forårsage betydelige tab af kalium. Derfor ville du overveje at bruge en alternativ medicin eller en kalium supplement.

• Begynde en strækning rutine. Stretching øvelser kan hjælpe dig med at reducere dine chancer for at få kramper. En sådan stretching øvelse er tå raise. For at gøre dette skal starte ved at stå med ryggen mod væggen og dine fødder en fod fra væggen. Derefter placere begge håndflader mod væggen og langsomt hæve tæer på begge fødder (lægger alle vægt på dine hæle). Hold dette i ca fem sekunder og derefter gentage 10 gange. Som altid konsultere en læge før du begynder en ny strækning rutine.

• Ændre din kost. Ifølge Dr. Robert McLean, klinisk assistent professor i medicin på Yale University School of Medicine, magnesium og kalium er nødvendigt at ward til kramper. Ud over at sørge for får du nok magnesium og kalium, Dr. Lorraine Brilla, lektor i øvelse fysiologi på Western Washington University i Bellingham, bemærker, at du kan hjælpe med at forhindre kramper ved at reducere mængden af alkohol, fedt, sukkerholdige fødevarer og sodavand, du indtager.

• Anvende en kold pakke til den trange muskel. Ifølge Mayo Clinic, kan du muligvis slappe af en trange muskel ved at anvende en kold pack (f.eks. en pose frosne grøntsager) til musklen. Hvis du oplever smerte eller ømhed, kan du anvende en varmepude til muskel eller tage et varmt bad.

• Se en læge. I de fleste tilfælde vil et ben krampe simpelthen gå væk. Mayo Clinic anbefaler imidlertid, at se en læge hvis du oplever alvorlige og vedvarende kramper, eller har nat ben kramper efter at være udsat for et giftstof, som føre (Se afsnittet ressourcer i denne artikel for linket).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com