Transformeret migræne symptomer

09/18/2011 by admin

Transformeret migræne, også almindeligt kendt som kronisk migræne, er en tilstand, der begynder som lejlighedsvis migræne, der forværrer i hyppighed og sværhedsgrad efter en periode. Disse migræne opstår næsten hver dag og har de samme symptomer på både spændingshovedpine og regelmæssige migræne. Disse migræne er typisk ikke så alvorligt som de ikke kronisk form. Folk med transformerede migræne begynder normalt udviser symptomer i deres teenagere eller 20s.

Sensoriske symptomer

Ud over de ulidelige hovedpine opleve mennesker med transformerede migræne også sensoriske emner som følsomhed over for lys og larmende lyde. De fleste af disse hovedpine er også ledsaget af kvalme. Selvom disse fornemmelser kan synes ubærligt i første omgang, de mindske over tid. Symptomer som hoved smerter og gastrointestinale problemer løses imidlertid ikke.

Vaskulære problemer

Kvinder lider af transformerede migræne oftere end mænd. De fleste af disse mennesker har haft problemer med migræne før. Transformeret migræne udviser ofte en vaskulær symptomer, såsom en dunkende tendens. På grund af denne dunkende, kan det være svært at afgøre, om din hovedpine er transformeret migræne eller blot en spændingshovedpine.

Medicin

En årsag til transformerede migræne er overforbrug af medicin. Ifølge National hovedpine Foundation omkring 80% af mennesker med kronisk migræne overforbrug af smertestillende medicin. Faktisk kan dette føre til en højere frekvens af migræne, specielt kaldet rebound hovedpine.

Risikofaktorer

Mange andre faktorer vil øge din risiko for at udvikle transformerede migræne. Hvis du har et angreb mindst en gang om ugen, er du mere modtagelige for kronisk migræne. Hvis du er overvægtig, øge du også risikoen for kronisk migræne. Endelig, stress og hovedtraume også kan spille en betydelig del i transformerede migræne.

Behandling

Behandling af kronisk migræne er en vanskelig og frustrerende opgave. Først, begrænse din smertestillende medicin indtag at skære ned risikoen for rebound hovedpine. Ændringer i din kost, motion og sove vaner vil også være påkrævet. En nyttig værktøj arbejder med en pain management rådgiver til at udvikle klare taktik. Din læge vil sandsynligvis også anbefale antidepressive og krampestillende medicin til at begrænse dine angreb. Selvom du vil aldrig være helt fri for migræne, er målet med behandling af transformerede migræne mindske forekomsterne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com