Symptomer & middel mod en Acne cyste på ryggen

09/04/2010 by admin

Acne cyster er buler under huden fyldt med pus og er forårsaget af bakterier. Sådanne cyster på ryggen er især skærpende, da de gør det svært at sidde og lå på ryggen. De er smertefulde og er vanskelige at behandle på grund af deres beliggenhed. Ved behandling af acne på dit ansigt, det er så simpelt som at sætte på creme, men når der beskæftiger sig med din ryg eller andre dele af kroppen, du har at gøre med tøj, der gnider cyste og forårsager yderligere smerte og ubehag.

Behandling af Acne cyster med medicin

Acne cyster kan behandles med receptpligtig medicin, såsom Accutane, der bekæmper bakterier, der forårsager cyster, hjælper med at åbne tilstoppede porer, at udvikle sig til cyster og reducerer inflammation. Din læge eller hudlæge kan også ordinere antibiotika såsom Erythromycin og doxycyclin at rydde eksisterende cyster og stoppe nye fra udviklingslande. Cyster kan også behandles med steroid injektioner, der vil tørre op pus i cyste, forhindrer brister og bliver smittet.

Pleje for Acne cyster

Rengør det berørte område regelmæssigt med en antibakteriel sæbe og svaber området med et stykke vat dyppet i troldnød, alkohol eller tea tree olie, som kan købes på en herb shop. E-vitamin creme kan også købes på en herb shop og anvendes direkte til cyste til at hjælpe tørre op cyste.

Kirurgisk Procedure for at fjerne cyster

Hvis cyster er store og give dig en masse smerte, de kan fjernes kirurgisk, som omfatter din læge eller hudlæge skære åbne cyste og at fjerne alle pus og bakterier. Snittet skal holdes rene og det vil helbrede på egen hånd. I de fleste tilfælde er der lidt at ingen ardannelse, der vil ikke være mærkbar, medmindre du iført en badedragt eller gå topløs.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com