Sikkerhed af dentale kompositmaterialer vs kviksølv fyldninger

10/27/2016 by admin

Sikkerhed af dentale kompositmaterialer vs kviksølv fyldninger

Det mest kontroversielle område blandt tandlæger vedrører dentale materialer. Dagens dental kandidater bruge dental sammensatte fyldmateriale og ville ikke overveje at kviksølv amalgam. Komposit fyld er dyrere, men langt bedre for din sundhed.

Historie

Kviksølv amalgam har været anvendt i tandplejen siden 1820. I 1988 erklærede US Environmental Protection Agency at skrot tandfyldningsamalgam materiale fra dental kontorer skal behandles som farligt affald.

Sundhedsrisiko

At finde ud af mere om sundhedsrisikoen for kviksølv, udforske Clifford materialer reaktivitet Test. 1.059 patienter blev udsat for forskellige biprodukter af dentale materialer til at fremprovokere en immunreaktion.

Tidsramme

Et amalgam påfyldning begynder at bryde inden syv år, siger Dr. Edward Arana, D.D.S., tidligere formand for American Academy of biologiske tandpleje. De bør udskiftes, før dette sker.

Effekter

Sammensatte fyldninger er lavet med en kombination af metaller, der er mindre giftige. De er langsommere til at nedbryde og udgør ikke nogen sundhedsrisici i de senere år.

Identifikation

Komposit fyld passer tand farve. Kviksølv fyldninger er skinnende sølv og henvende sig til mørke eller sorte, når gamle.

Overvejelser

Kviksølv amalgam påfyldning er betydeligt mindre i omkostninger, komposit fyld er dyrere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com