Om elektrisk muskelstimulation

08/04/2011 by admin

Om elektrisk muskelstimulation

Elektrisk muskelstimulation, også kaldet EMS, er en form for terapi som elektriske impulser er genereret af en maskine og rejser gennem elektroder på patientens hud og derefter ind i deres muskler. De elektriske impulser efterligner det centrale nervesystem impulser og forårsage muskel til kontrakt. Normalt, elektrisk muskelstimulation anvendes i terapeutiske anvendelser, men nogle atleter bruger det for sport uddannelse formål samt.

Historie

I 1783 italienske videnskabsmand Luigi Galvani dissekere en frø på et bord, hvor han tidligere har udført eksperimenter i statisk elektricitet. Galvanis assistent afhentet en metal skalpel og ved et uheld børstet den frog iskiasnerven. Benet sparket som om frøen var i live. Denne hændelse førte Galvani til at tro, at muskler handle på elektriske impulser. Forskning i de sidste to århundreder har vist, at elektrisk muskelstimulation kan fremkalde langsigtet ændring i musklerne.

Metoder For elektrode placering

Der findes to almindeligt anerkendte metoder for brug af elektrisk muskelstimulation for at helbrede skader. Den første metode indebærer at placere en elektrode i direkte kontakt med såret og en anden elektrode i kontakt med sunde, upåvirket hud. Den anden metode indebærer at placere de to elektroder på modsatte sider af sår. Healing er hjulpet på vej af negativ polaritet omkring såret, hvilket øger dannelsen af væv over såret, således fremskynde helbredelsesprocessen.

Ansøgninger om generelle Fitness

Der er mange elektrisk muskel stimulation maskiner på markedet for den brede offentlighed. Marketingfolk for disse maskiner hævder ofte, at forbrugerne vil være i stand til at tabe sig uden at udøve, tone deres muskler og endda øge størrelsen af musklerne. I øjeblikket, er der ingen undersøgelser, der viser disse påstande til at være sandt. Men mange mennesker hævder, at de har været i stand til at tabe og tone muskler ved hjælp af elektrisk muskel stimulation enheder.

Andre programmer

NASA har brugt elektrisk muskel stimulation maskiner til at hjælpe astronauter vender tilbage fra rummet til at genopbygge deres forkrøblede muskler. Elektrisk muskel stimulation maskiner forbedre blodgennemstrømningen til musklerne, og derfor, astronauterne kan øge effektiviteten af deres træning.

Patienter inddrive fra lammelse har også nydt godt af elektrisk muskelstimulation. Dette virker ikke altid, men nogle gange de elektriske impulser hjælpe musklerne for at genvinde deres funktionalitet efter en traumatisk begivenhed.

Advarsel

Hvis brugt uretmæssigt, kan elektrisk muskelstimulation være skadelige. Anvendes på en for høj indstilling, kan muskler blive såret af over-stimulation. I 1971 erklærede en føderal dommer, elektrisk muskelstimulation kunne forårsage aborter og forværre præ-eksisterende forhold som mavesår, Brok, epilepsi og åreknuder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com