Hvordan til at mærke et slagtilfælde

04/03/2010 by admin

Et slagtilfælde sker når blodtilførslen til en del af hjernen er stoppet, eller når et blodkar brister pludselig. Dette medfører nogle hjerneceller dør straks og andre i fare, hvilket er grunden til øjeblikkelig lægehjælp er nødvendig. American Heart Association hedder det, at slagtilfælde er den tredjestørste årsag til dødsfald i USA hvert år. Det er også en førende årsag til alvorlig, langsigtet handicap. Men slagtilfælde er meget forebygges. At få medicinsk behandling inden for tre timer efter symptomdebut de streg er afgørende for genopretning af patienten ifølge americanheart.org hjemmesiden. Slagtilfælde kan forårsage lammelse, tab af tale, hukommelsestab og manglende motorisk kontrol. Vi bør alle være klar over slagtilfælde symptomer, især hvis vi er i høj risiko for at få et slagtilfælde eller det er til stede i vores familie historie.

Instruktioner

• Se efter tegn på svaghed eller følelsesløshed, især i områder som ansigt, ben, arme, eller bare en side af kroppen.

• Være advare til synsforstyrrelser såsom sløring, ser dobbelt, eller tab af synet. Disse kan opstå i det ene øje kun eller begge dele.

• Mærke tab af koordination eller balance, svimmelhed og besvær med at gå efter den nationale Institut for neurologiske forstyrrelser og slagtilfælde hjemmeside. Tegn på slagtilfælde kan være uklare, men hurtig lægehjælp er afgørende.

• Lyt til utydelig eller rodet tale mønstre eller forvirret sætningsstruktur. Alle snubler over et ord ad gangen eller en anden, men slagtilfælde symptomer kan forårsage at dvæle over mere end blot et par ord.

• Lytte til medicinske råd og altid søger akut behandling, hvis personen har en pludselig invaliderende hovedpine uden nogen påviselig årsag eller eventuelle andre symptomer, slagtilfælde


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com