Ungdom & stofmisbrug

11/09/2010 by admin

Ungdom & stofmisbrug

Mange grunde er ofte nævnt af Ungdom for derfor engagere de i narkotikabrug og misbrug: kedsomhed, depression, ikke-accept af jævnaldrende og større liv forandringer--som forældrenes skilsmisse--bare for at nævne nogle få. Narkotika misbrugt af Ungdom omfatter hallucinogener, beroligende midler, stimulanser, narkotika og snifning. For at bekæmpe teenage stofmisbrug, må forældre og pædagoger bo på toppen af hvilke stoffer er "hot" og hvordan man bedst til at forhindre alvorlige problemer opstår.

Typer

Der findes flere typer af misbrug af medicin, hvor unge og teenagere engagere. Først nogle unge misbruger ulovlige stoffer som hash, kokain og methamfetamin samt Phencyclidin (PCP) og Lysergsyre syre diethylamide (LSD). Lovlige stoffer, der er ulovlige for ungdom--som alkohol og nikotin--er også brugt og misbrugt. For det andet, nogle unge misbrug receptpligtig medicin såsom smertestillende narkotika som Vicodin og Demerol, benzodiazepiner såsom Valium og Xanax og stimulanser som Ritalin. Tredje, nogle unge misbruger snifning og deltage i huffing, som dybest set indånde kemiske dampe fra aerosoldåser, benzin, fortynder og andre flygtige insolvents.

Identifikation

Unge, der deltager i stofmisbrug kan være dygtige til at dække op deres afhængighed, men mange tegn findes der kan tip off forældre og ansvarlige voksne. Fysiske symptomer af nogen, der kan være involveret med narkotika omfatter blodskudte øjne, dazed eller forvirret udtryk eller endda blank stirrer ud i rummet. Unge, der misbruger stoffer kan tilbringe en stigende mængde af tid i deres soveværelse eller væk fra huset. Forældre kan også se for større humørsvingninger samt ændringer i spise eller sove vaner.

Prævalens

2009 monitorerings fremtid (MTF) undersøgelse--der føres årligt ved National Institute on Drug Abuse--anført, at unges holdninger til stofmisbrug ændret positivt sammenlignet med foregående års undersøgelser. Undersøgelsen viste, at tidligere års brug af metamfetamin faldt betydeligt for alle høj skole kvaliteter, og falder i binge-brug af alkohol blev også rapporteret. Derudover viser 2009 MHF undersøgelse, at rygning er på sit laveste punkt i historien for eleverne i 8, 10 og 12 kvaliteter. Dog er marihuana brug tendenser forblevet stabil ifølge undersøgelsen, med 32 procent af high school seniorer rapportering tidligere års brug. Ikke-medicinsk brug af receptpligtig medicin såsom Vicodin og OxyContin har enten forblev uændret eller øget blandt studerende.

Effekter

Stofmisbrug i Ungdom kan føre til begge skadelige kort - og langsigtede virkninger. Kortsigtede bivirkninger af stofmisbrug er fysiologiske symptomer som dis hæmning, svimmelhed, hurtig vejrtrækning, øget puls og blodtryk og endda ændringer i humør. Overdosis på nogen ulovlige stoffer eller receptpligtig medicin kan forårsage død. Blandt de mest alvorlige konsekvenser af stofmisbrug--ifølge NIDA--er de fatale ulykker, der opstår som følge af adfærd forbundet med teen stofmisbrug.

Forebyggelse/løsning

Mange behandlingsprogrammer og narkotika afhængighed centre findes at hjælpe forældre med at få behandling for deres børn og hjælpe unge overvinde deres ønske om at engagere sig i stof brug og misbrug. Ambulant narkotika rehab Centre tilbyder behandlinger som gruppeterapi og skolefritidsordninger uddannelsesprogrammer. Indlæggelse faciliteter hjælpe med at behandle de mest alvorlige af stofmisbrugere. Mange junior high og high skoler forsøger at bekæmpe ungdoms stof misbrugsproblemer ved at gøre eleverne udfylde krævede uddannelsesprogrammer og workshops, der lærer om de skadelige virkninger af narkotika.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com