Hvordan til at fastslå retten til Medicaid i Illinois

11/14/2010 by admin

Hvordan til at fastslå retten til Medicaid i Illinois

Medicaid er føderalt sygesikring dækning for lav indkomst enkeltpersoner. Selvom Medicaid er et føderalt program, har hver stat sine egne regler og krav til dækning og berettigelse. Illinois er ingen undtagelse. Staten giver sygeforsikring til børn, forældre eller pårørende af børn og seniorer med handicap eller lidelse fra blindhed. Du skal opfylde kravene statsborgerskab, indkomst og aktiver til at ansøge om dækning. Efter endt anvendelse, vil dine oplysninger blive gennemgået for at fastslå Medicaid støtteberettigelse.

Instruktioner

• Bestemme din berettigelse gruppe. Illinois Medicaid dækker børn, forældre eller vicevært slægtninge raising børn under en alder af 19, kvinder der er gravide, seniorer over en alder af 65 og personer, der har et handicap eller blindhed.

• Opfylde kravet om statsborgerskab. For at være berettiget til at modtage statens medicinske dækning i Illinois, skal du være en amerikansk statsborger eller kvalificerede indvandrere. Statsborgerskab krav gælder ikke for gravide kvinder.

• Opfylder retningslinjerne for indkomst. Hvis du ansøger om Medicaid for et spædbarn, kan ikke din husstandsindkomst overstige 200 procent af den føderale fattigdomsgrænse. For en familie på tre, ville den føderale fattigdomsgrænse indkomst være $18,310. Derfor, det højeste beløb, du kan gøre med tre personer i din husstand til at kvalificere sig til Medicaid for barnet ville være $36,620. For at kvalificere sig til Medicaid for børn i alderen 1 til 9, din indkomst overstiger ikke 133 procent af fattigdomsgrænsen. For forældre og pårørende pårørende er grænsen 185 procent af fattigdomsgrænsen. Gravide kvinder er også tilladt at tjene 200 procent af den føderale fattigdomsgrænse.

• Opfylder betingelser for støtteberettigelse for ældre og handicappede. Meget fattige ældre eller handicappede i Illinois, der modtager supplerende sikkerhed indkomst ydelser kan også kvalificere sig til Medicaid. Indkomsten skal ikke mere end 200 procent af fattigdomsgrænsen. For seniorer uden Medicare dækning overstige indkomst ikke 100 procent af fattigdomsgrænsen.

• Opfylde aktiv grænser. Du kan ikke have mere end $2.000 i tællelig aktiver er berettiget til Medicaid. Hvis du er en gift par, er det tilladt $3.000 i aktiver. Seniorer, der ønsker at ansøge om Medicaid til at supplere deres Medicare omkostninger er tilladt at have mere end $10.000 i aktiver. Dit hjem, køretøj og personlige genstande, såsom tøj og møbler, der ikke betragtes som tællelig aktiver.

Ansøgninger kan også udfyldes i forbindelse med service på hospitaler og klinikker.

• Besøg din lokale Illinois Department af menneskelige Service til at ansøge om Medicaid dækning. Du kan også ansøge online via Illinois Web fordele.

Tips & advarsler

  • Illinois giver forsikringsdækning til alle børn uanset medicinske tilstande eller indkomst. Hvis du overskrider indkomstniveauet, er der stadig dækning muligheder til dit barn. Du kan have til at betale en overkurs eller co-betaling for sundhedspleje, afhængig af din indkomst.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com