Sådan skal du tage Rødkløver til at tilbageføre en Tubal ligering

11/12/2010 by admin

Hvis du har haft en tubal ligering at undgå graviditet, kan der komme et tidspunkt, når du ønsker at vende processen og har et andet barn. Inden vi går ruten kirurgisk at vende sterilisation, kan du prøve naturlige alternativer først. Selv om proceduren blev gjort for mange år siden, er det stadig muligt at blive gravid efter at have dine rør, bundet, og nogle kvinder har rapporteret succes efter benytter Rødkløver. Selv om ikke en sikker satsning, er det værd at prøve og meget billigere end kirurgi eller i Vitro befrugtning.

Instruktioner

Det er muligt at blive gravid efter en tubal ligering

• Støtte kroppens naturlige helingsproces. Om dine rør har været klippet, bundet, stribede, brændt eller skære, kroppen forsøger altid at helbrede sig selv og kan undertiden udvikle en tarmkanalen, der giver mulighed for sæd og æg til at komme sammen. Dit mål bør være at reducere ardannelse og inflammation, samtidig øge omsætning til at reparere og åbne dine æggeledere.

• Alkalize og øge fertiliteten. Rødkløver indeholder næringsstoffer, der er værdifuld til din fertilitet såsom C-vitamin, calcium, niacin, magnesium, krom og thiamin. Det er også siges at være en rig kilde til isoflavins. Disse er vandopløselige kemikalier at, når det tages internt, act som østrogen. Da Rødkløver hjælper med til at alkalize hele kroppen, hjælper det med at oprette en sæd-venligt miljø. I bogen, kloge kvinde naturlægemidler for fødedygtige år, kalder forfatter Susan S. Weed Rødkløver blomster "den enkelt mest nyttige urter til oprettelse af fertilitet."

• Reducere så meget stress i dit liv som muligt. Stress har vist sig at hidføre æggelederne til spasmer, at skabe endnu mere af en blokering, end du allerede beskæftiger sig med. Rødkløver har en høj calcium og magnesium indholdet, kan det hjælpe med stress reduktion ved at fremme afslapning.

• Forbedre omsætning med dybe væv massage. Dette hjælper også til at bryde op nogen æggelederne blokeringer. Det er en sikker proces, da du selv, kan gøre massage markedsføring så meget eller så lidt pres på din krop som du føler dig tryg med. Dybe væv massage kan forbedre blodcirkulationen til æggelederne og æggestokkene, så de gavnlige egenskaber af Rødkløver til at hjælpe din fertilitet indsats.

• Tage Rødkløver som en kapsel eller en te. For te, stejle 1-2 teskefulde af de tørrede blomster i otte ounce af varmt vand i en halv time, og drik 2 eller 3 kopper dagligt. Tage 40-150 mg per dag i kapselform.

• Brug din egen dømmekraft i hvor lang tid at tage Rødkløver. Der er ingen hurtig og hård regel her. Du kan beslutte at prøve Rødkløver for et par måneder eller endda et år før forsøger alternative metoder og høre en fertilitetsspecialist.

Tips & advarsler

  • Der er ingen komplette "omvendte" af tubal ligering uden kirurgi. Rødkløver er blot et middel til at fremme frugtbarheden.
  • Et link til en fertilitet forum efter tubal ligering er angivet nedenfor. Forum giver en masse information og et sted at interagere med andre kvinder forsøger at blive gravid efter at have deres rør bundet.
  • Efter en tubal ligering, kan du muligvis ikke blive gravide naturligt.
  • Kontakt din læge, hvis du bliver gravid at udelukke en graviditet, da dette er almindeligt hos kvinder, der har haft en tubal ligering.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com