Når at tage vitaminer

11/08/2010 by admin

Vitaminer fremme sundhed og velvære for allerede raske personer, og nogle gange, for personer, der lider af en tilstand. Uanset hvad din grund til at tage vitaminer, bør du altid læse og følg anvisningerne på etiketten og lad din læge og apoteket kender de vitaminer du tager.

Betingelser

Hvis du har visse betingelser, kan din læge anbefaler, at du tager vitamintilskud. Mange mennesker i Amerika har mild vitaminmangel på grund af dårlig kost. I sådanne milde tilfælde, kan du ikke være opmærksom på problemet. Symptomer omfatter koncentrationsbesvær, irritabilitet og træthed. Hvis du oplever disse symptomer, kan det være tid til at tage en multi-vitamin. Normalt, vil mennesker med mild vitaminmangel mærke at deres symptomer i væsentlig grad forbedre eller endda gå væk når de begynder en daglig vitamin regime.

Kvinder bliver nødt til at tage vitaminer, når de er gravide. Læger anbefaler kvinder får en recept for Prænatal vitaminer, der indeholder store mængder af folsyre, jern og calcium, så snart de ved de er gravide. Disse vitaminer er vigtige for både mor og foster i udvikling sundhed.

Hvis du har hjertesygdom eller endda en familie historie af hjertesygdomme, kan det være tid til at overveje en daglig vitamin. Stanford University forskere bekræftet i en 1993 undersøgelse at patienter med en familie historie af hjertesygdomme, som tog vitamin E var betydeligt mindre tilbøjelige til at udvikle sygdommen selv end dem, der ikke tager vitamin. Selv om resultaterne af undersøgelser af patienter, der allerede har sygdommen er inkonklusive, mener forskerne, at tage vitamin E, efter du har udviklet hjertesygdom kan bidrage til at bremse sin progression.

Tidspunktet på dagen

Når du har besluttet, det er tid for dig at begynde en daglig vitamin regime, skal du beslutte på et tidspunkt på dagen at tage din vitaminer. Som regel er de fleste vitaminer bedre tolereret og absorberes mere effektivt når de er taget med mad. Det er fordi de almindelige vitaminer A, D, E og K er fedtopløselige, så du skal have fedt i din mave for at absorbere dem ordentligt. Hvis du ikke har fedt i din mave når du tager disse vitaminer, du kan ikke absorbere dem korrekt, men de også kan ikke nedbrydes ordentligt, som i nogle mennesker, mave forårsager forstyrret.

Vitaminer B og C er vandopløselig, men det er stadig fint at tage disse vitaminer med et måltid for bekvemmelighed. Vitamin B Brug et surt miljø for at blive absorberet, så hvis du beslutter at tage vitamin B, ikke tage antacida.

Vitaminer kan ikke optages så godt, når det tages sammen. Hvis du tager flere vitaminer, så prøv afstand dem hele dagen. Du kan prøve at tage et vitamin med hvert måltid. Hvis afstand dem ud er ikke muligt, så tage vitaminer med din største måltid på dagen, så de alle har en bedre chance for at blive ordentligt absorberet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com