Hvad er behandlingerne af urininkontinens?

12/17/2010 by admin

Problemer med urin lækage eller en ustyrlig trang til at urinere gør det vanskeligt at nyde en aktiv og produktive liv. Mens der findes en række behandlingsmuligheder for at behandle urin inkontinens, er problemet ofte betragtes som en kilde til forlegenhed, hvilket resulterer i en modvilje mod at diskutere problemet med en læge. En undersøgelse foretaget af National Association for kontinens afslørede, at mennesker med blærekontrol problemer ofte ventede syv år før at se en læge. Behandling af urininkontinens varierer afhængigt af årsagen til problemet.

Typer

Hvis du har stressinkontinens, kan du lække urin når du griner, hoster, nyser eller udøve. Problemet opstår når urinrøret og blæren hals ikke lukke helt, så urin at lække gennem urinrøret. Fødsel, overgangsalderen og bækken kirurgi kan bidrage til en svækkelse af urinrøret sphincter og bækkenbundsmuskler.

Urgeinkontinens sker, når du har en pludselig trang til at urinere og kan have en ulykke, hvis du ikke når et badeværelse hurtigt. Flere neurologiske lidelser er forbundet med urgeinkontinens, herunder multipel sclerose, Alzheimers sygdom, diabetes, Parkinsons sygdom, og hjernen og rygmarvsskader og tumorer. Hvis du har overflow inkontinens, kan du lække små mængder af urin hele tiden men aldrig føler trang til at tisse. Overflow inkontinens er mere almindelig hos ældre mænd, der har et udvidet prostata.

Medicin

En bred vifte af medicin er tilgængelige at nedsætte urin frekvens og drifter. Oxybutynin chlorid, propantheline bromid og anticholergic agenter arbejde ved afslappende glat blæren muskler og reducere spasmer og ufrivillige contactions. Tolterodine tartrat reducerer uopsættelighed og hyppighed i personer med urgeinkontinens eller overaktiv blære. Tricykliske antidepressiva kan være nyttige i at reducere inkontinens om natten og episoder af urgeinkontinens. Alfa-blokkere bruges til behandling af mænd med forstørret prostata kirtler. Disse stoffer virker ved at mindske mængden af modstand i urinrøret og afslappende blæren muskler.

Enheder

Vagitorier er små enheder, der er placeret i skeden for at støtte halsen af blæren og komprimere urinrøret, forhindrer urinen lækage. Vagitorier er aftagelige og skal renses med jævne mellemrum at forhindre infektion. FemSoft er en engangs-enhed, der er indsat i urinrøret. Det virker ved forsegling blæren hals og fjernes, når brugeren ønsker at urinere. Penis klemmer kan hjælpe mænd, der lider af inkontinens. Klemmen passer over penis og forhindrer urinen i at flygte. Silikonepuder og engangs skum puder er placeret over urinrøret og lægge pres på urinrørets åbning, forhindrer lækage i kvinder. Disse enheder er fjernet for vandladning.

Kirurgi

Når andre behandlingsmetoder ikke hjælpe med at kontrollere dine symptomer, kan kirurgi være nødvendig. Fælles kirurgiske procedurer for urininkontinens omfatter blæren hals suspension kirurgi for at støtte blæren hals og urinrøret og nål suspension procedure, der bruger suturer til anker væv på begge sider af blæren hals til skambenet eller fibrøst væv. En slynge procedure kan bruges til at skabe en slags hængekøje omkring urinrøret og blæren hals med mesh, væv fra din krop eller syntetisk materiale. Slyngen er nyttige i behandling af stressinkontinens og forhindrer urinen lækage, når du NYSE eller hoste. En indopereret enhed, kaldes en kunstig urin sphincter, kan hjælpe mænd, der har problemer på grund af en forstørret prostata eller virkningerne af prostata kirurgi. En ring, der er fyldt med væske holder sphincter Luk indtil du skal tisse. Ringen er derefter deflateret deaktiveres ventilen placeret under din hud.

Andre behandlinger

Øvelser for at styrke bækkenbunden nervestimulation, begrænse koffeinindtag og blære uddannelse kan være nyttige i at reducere episoder med urininkontinens. Injektion af kollagen eller fedt at øge bulk omkring urinrøret kan hjælpe med at forbedre sphincter funktion hos kvinder.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com