Hvordan man laver en hjemmelavet appetitnedsættende

10/19/2010 by admin

I havet af fad kostvaner og berømthed vægttab hemmeligheder, der er en konstant: Hvis du spiser færre kalorier, du mister vægt. Det er lettere sagt end gjort, når du er sulten; men omkring dit hus, vil du finde mange fødevarer, der er hjemmelavet appetit suppressants, som du kan forbruge for at sikre, at du spiser mindre. Prøv nogle af disse hjemmelavede sult retsmidler i dag til at lette dit vægttab.

Instruktioner

• Erkende, at vand er den oprindelige appetitnedsættende. Det fylder din mave og udløser sensor for at fortælle din hjerne du er fuld. Næste gang du er sulten og leder efter en snack, prøve et stort glas af icewater i stedet. Du vil finde, du ikke er sulten mere. Tilsæt lidt citron for sort.

• Følge den gamle ordsprog. "Et æble om dagen holder lægen væk" er hvad vi hører, men det bør ændres til "et æble om dagen holder pund væk." Æbler er naturer måde at fylde din mave med en lille mængde af næringsstof-rige fødevarer.

• Spise salat. Det er en fantastisk måde at narre din krop til at tro det er at spise en masse, mens at holde kalorieindhold tælle lav. Før spise en stor middag, kan du prøve at fylde din tallerken med salat, før du graver i hovedretten. Du vil opdage, at du spiser meget mindre.

• Forbruge pickles. Med deres salt saltlage og tilfredsstillende crunch er de en stor snack til prøve, når du forsøger at undertrykke din appetit. En krukke med pickles er lig med omkring 50 kalorier.

• Drikke sort kaffe, som er en naturlig appetitnedsættende på grund af sin koffeinindhold. Overvåge mængden af fløde og sukker du tilføje selv; du ønsker ikke at forbruge unødvendig kalorier. Sort kaffe er bedst til dette formål.

Tips & advarsler

  • Konsultere en læge før man indlader sig på enhver kost eller motion rutine, der er drastisk anderledes end din nuværende livsstil.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com