Sådan bruges en Alaris Infusion pumpe

09/19/2010 by admin

Sådan bruges en Alaris Infusion pumpe

Alaris infusion pumpe er designet til at hjælpe sygeplejersker administrere intravenøs (IV) medicin sikkert til deres patienter. Det har funktioner, der styrer dosering til at minimere forekomsten af menneskelige fejl samt protokoller, der holder hele processen sanitære. Ved hjælp af infusion pumpen er en proces, som sygeplejersker skal beherske.

Instruktioner

• Tænd den vigtigste maskine ved at trykke på "Power"-knappen og holde den i et par sekunder. Du vil have en primær og en eller flere separate pumper operere med dette system. Skærmen på de vigtigste maskine vil bede, hvis du arbejder med en ny patient; gøre det passende svar ved hjælp af tasterne på højre side af skærmen. Når skærmen beder om Patient-ID, kig på din patient kode på hendes armbind og indtaste det. Bekræfte ID, når du bliver spurgt.

• Flyt til pumpen. Tryk på "Menu" og vælger stof at løbe gennem pumpen. Når du bliver bedt om det, Indtast infusion og VTBI (volumen at være infunderes). Vælg et volumen mindre end tasken IV, så når volumen løber ud på maskinen, vil du høre en alarm i mere end nok tid til at udskifte posen, før linjen IV går tørt.

• Tryk på knappen "Stilhed" på de vigtigste maskine til at holde systemet fra bip mens du koble linjen op. Indberetninger er vigtige for sikkerheden, når du har en patient på IV, men der er ingen sikkerhed bekymringer uden en patient til stede.

• Flip op håndtaget på højre side af pumpen du vil bruge. Tag den beskyttende dække off slangen og indsætte det i den åbne pumpe. Sæt blå stikkontakt stikket nederst inde i døren, og det blå kilde stik i slot på toppen, og luk maskinen. Vente på maskinen for at kontrollere linjen for luftbobler. Når du er klar, vil pumpen glød grønne øverst.

• Tryk på "Start" begynder strømmen af IV-drop, og indsætte IV i patientens hånd (eller andet sted som passende).

Tips & advarsler

  • I 2006 beordret FDA beslaglæggelsen af alle Alaris pumper i øjeblikket i brug på grund af et teknisk problem med tastaturet, som ville undertiden registrere flere to gange ved indrejsen, selv når det havde kun indsat én gang. Hospitaler, der stadig bruger pumperne er forpligtet til at kontrollere enhedens drift og rapportere eventuelle fejl eller problemer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com