Naturopati i behandling tyktarmskræft

04/01/2010 by admin

Lægen bare gav dig nyheder... "Du har kræft i tyktarmen." Du føler, at du har bare blevet sparket i maven. Dit sind løb med tanker om familie... job... overlevelse. Du har hørt historier om bivirkninger af kemoterapi og andre kræftbehandling narkotika. På dette tidspunkt har du aldrig følt så hjælpeløse og forvirret. Træk vejret dybt og fokusere, fordi du har valg i metoderne og i løbet af din behandling. Tusindvis af kræftpatienter har fundet sikker, effektiv behandling ved hjælp af naturopati.

Hvad er naturopati?

Naturopati (også kaldet naturopatisk medicin) er en medicinsk disciplin udnytte protokoller såsom ernæring, healing fødevarer, vitaminer og kosttilskud, botaniske og homøopatiske forbindelser, akupunktur, klinisk hypnose og fysioterapi til at forbedre kroppens iboende kraft til at helbrede sig selv. Den praktiserende læge, der kaldes en "biopat" (N.D.) eller "Læge of Naturopathic Medicine" (N.M.D.), afhængig af licensure.

I øjeblikket, licens fjorten amerikanske stater naturopatisk læger som primærsektoren. Dagens naturopatisk læge er reguleret af en stat licenser bestyrelse, er forpligtet til at udfylde mange timer for efteruddannelse og har gennemført en klinisk residency, meget det samme som en konventionel (allopatiske) læge.

Naturopati og systemisk sygdom

Ved hjælp af naturopati i behandling af systemiske sygdomme såsom kræft kræver en bredspektret tilgang. En af de mest unikke og effektive aspekter af naturopati er niveauet for inddragelse af patienten i hans kursus i behandling. Naturopatisk læge og patient arbejde som et team til at planlægge og gennemføre et kursus i behandling, der bedst passer til patientens livsstil, familiesituation, arbejde ansvarsområder, osv. Naturopatisk filosofien anser dette forhold nødvendige for patienten, at lade ham have kontrol over en vigtig del af sit liv og har viden til at genvinde optimal sundhed psykiske velbefindende. Sygdomme som kræft i tyktarmen kræver meget ensrettede ernæringsmæssige og supplere terapier, ud over ændringer i livsstil. Disse kan mere nemt implementeres, når patienten er "mentalt-ready" og ved skridt på rejsen videre.

Naturopatisk protokoller for kræft

Mens de fleste af de konventionelle medicinske profession er baseret på en reaktiv strategi til sygdom, er biopat uddannet i forebyggende pleje. Denne filosofi erkender dog, at en patient kan være uden for rammerne af naturlige behandlingsformer og at allopatiske medicin skal gribe ind for at redde livet for patienten i nogle tilfælde. Biopat er uddannet til at genkende disse typer af situationer og henvise patienten til en onkolog eller andre kræft specialist. Når diagnosen er stillet, kan biopat stadig give adjungeret behandlinger, der vil hjælpe med at styrke kroppens immunsystem og kræft-bekæmpelse evner. Disse behandlinger vil ikke forstyrre kræftbehandling narkotika, og i mange tilfælde vil beskytte kroppen mod mange af bivirkningerne kræftlægemidler er kendt for.

Nogle forslag

Mens hver sag er forskellig, er der nogle generelle naturopatisk retningslinjer kolon kræft patienten kan følge i de tidlige stadier af sygdommen, samt gennem behandlingsforløbet, allopatiske eller på anden måde:

• Udvikling af "ren" spise vaner---vælge fødevarer, der ikke behandles og indeholder ikke konserveringsmidler eller skadelige kemikalier. Rå grøntsager, frisk frugt, fødevarer med højt fiber, kvalitet, drikkevand og mindre rødt kød er en god start.

• Ophold væk fra junk fødevarer, sodavand, kaffe eller enhver drikkevarer med et højt raffineret sukker eller koffein indhold, kunstige sødestoffer eller farvestoffer. Grøn eller sort te, friske grøntsager og frisk frugtjuice er god. Overveje at få en saftpresser, som der er hundredvis af Saftpresning opskrifter til genopbygge immunforsvaret.

• Ophold væk fra miljømæssige farer---hårspray, hjem og industrielle rengøringsmidler, maling fortynder, automotive opløsningsmidler, dvs eventuelle giftige stoffer, der kan tages i lungerne eller optages gennem huden.

• Motion er af afgørende betydning at opretholde de helbredende processer i kroppen. Walking er den mest gavnlige for alle systemer i kroppen. Frisk luft og solskin (i moderation) er lige så vigtig. Hvis vandreture ikke er fysisk muligt på grund af ledsmerter, prøv det i en swimmingpool. Der findes hundredvis af akvatiske træningsprogrammer på DVD på dit lokale bibliotek.

• Vitaminer og kosttilskud spille en rolle i den samlede kursus i naturopatisk behandling af tyktarmskræft. Det er vigtigt, at patienten konsultere den naturopatisk læge på doseringer, tidspunkter af dagen og mest effektive typer af vitaminer og kosttilskud for hans sag. Bare købe vitaminer foreslog i en bog eller andre statisk source kan resultere i noget men spild af penge og spild af noget endnu mere værdifuldt... din tid. Din tid skal afsættes til de mest effektive kursus i behandling. Dette er den revered ansvar og mission i naturopatisk læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com