Tips til Tilføj

09/12/2010 by admin

Tips til Tilføj

TILFØJE står for opmærksomhed underskud lidelse. Denne sygdom påvirker både børn og voksne. Manglende evne til at sidde stille eller koncentrere sig om én ting for en længere periode kan forstyrre skolearbejde, karriere og interpersonelle relationer. Dog kan efter visse tips gøre at komme igennem dagen og varetagelse af sine mål lettere.

Gøre lister

Symptomer på ADD omfatter problemer med at udføre opgaver og de resterende organiseret. For at hjælpe dig holde fokus, finish projekter eller gøremål du begynde og holde dit arbejde, skole eller liv organiseret, begynde at lave lister. Hver dag skrive en liste over de ting du skal udføre denne dag som betale regninger, gøre vaskeri og ringe til teleselskabet. Børn kan skrive en liste, der omfatter: lave lektier, rydde soveværelse eller gå tur med hunden. Når opgaven er afsluttet, slette det fra listen.

Tage noter

Skrive selv noter om huskesedler kan også hjælpe dig bo organiseret og på sporet. Holde noterne på steder, du er tilbøjelige til at se dem, såsom køleskab, badeværelse spejl eller på tv. Når du bliver distraheret, vil disse tilfældigt placerede noter minde dig om at betale en regning inden en bestemt dato, afslutte et skoleprojekt inden for fristen eller få vasketøj gjort, så du har rent undertøj i morgen.

Motion

Daglig motion bidrager til at reducere manglende fokus forårsaget af ADD. Det også reducerer stress, arbejder off overskydende energi og beroliger dit sind, tillader din at fokusere bedre og komplet opgaver lettere. Motion kan du gå til gym, vandretur eller cykel udendørs eller deltage i en holdsport. For at hjælpe dig med at holde forpligtet til din motion regime, bede en ven til at blive en workout buddy.

Søvn

Mangel på søvn kan øge ADD symptomer. En fuld nattesøvn hjælper dig med at koncentrere sig og være mere produktive i løbet af dagen. For at sikre en god nats hvile, ikke drikke koffeinholdige drikkevarer sent på dagen, holde sig til en daglig sengetid---selv om weekenden-- og etablere en sengetid er rutine så din krop ved det tid til resten. Hvis du stadig har problemer med at falde i søvn, prøv at tage et varmt brusebad eller bad inden vi går til at sove om natten.

Spise sundt

En sund kost kan også lette uopmærksomhed forbundet med ADD, samt lavere stressniveau. Hvis du lider af ADD, spise flere små måltider i løbet af dagen i stedet for tre store dem. Også, prøv ikke at spise sukker, sænke din kulhydratindtagelse og tilføje mere protein til din kost.

Terapi

ADD sætter en masse stress på romantiske relationer, arbejde relationer og venskaber på grund af ubesvarede udnævnelser og frister og irrationel adfærd. Reparere disse relationer ved at søge terapi. Terapi hjælper dig en bedre forståelse af din sygdom og kan undervise din hvordan man kommunikerer og hvordan man løser problemer bedre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com