Effektiviteten af gruppe vrede Management teknikker

05/27/2010 by admin

Effektiviteten af gruppe vrede Management teknikker

Vrede er en kompulsiv følelsesmæssige reaktion, når tingene ikke går vores vej. Gået ukontrolleret, kan vrede ødelægge relationer, liv og velvære. Hvem vil drage fordel af vrede forvaltning klasser? Enhver, der føler, at vrede har været roden til problemer i parforholdet vil have gavn af at lære vrede ledelseskvalifikationer undervist i en gruppe. Ifølge gruppen A J Novick som underviser de alment accepterede "8 værktøj Model tilgang" til anger management, halvfems-seks procent af deres studerende sige gruppen klasser hjalp dem betydeligt.

Omskoling du sind

Vi er ofte konfronteret med stressende omstændigheder. To typer af situationer kan være katalysator for vrede: når vi lider afsavn eller skuffelse; eller når vi er forsmået eller mishandlet af andre. Løsningen er at anerkende din stress og videreuddanne dig selv til at reagere forskelligt. I stedet for at blive vred og negative, når livets problemer, dyrke en sejrende holdning. Patientens accept er kur til ukontrolleret vrede. Vi skal være villige til at klare vores problemer og tænke på vores levedygtige muligheder rationelt i stedet for sædvanlige reagerer med vrede, fordi tingene ikke går vores vej eller nogen behandlet os dårligt.

Holdning er højde

A J Novick gruppe lærer vrede forvaltning studerende til at tænke på deres problemer realistisk i stedet for at hengive sig til ukontrolleret vrede. Deltagerne har lært at søge løsninger på problemer i stedet for at spilde kostbar tid og energi rygende. De har lært at bruge frustration som brændstof til forandring og, hvis der er ingen løsning på problemet, at der er ingen mening i at være vred. I en gruppe lære personer med held at dyrke en positiv holdning til stress.

Patientens accept

Vrede ledelseskvalifikationer omfatter tålmodigt at acceptere hvad der sker for dig uden at reagere blindt. Når livet begivenheder såsom sygdom, jobtab eller andre trængsler væven, har eleverne lært at tålmodigt acceptere hvad der sker i stedet for følelsesmæssigt surring. Hvis en person, provokerer dem med en uvenlig handling eller word, undervises elever værdi ikke repressalier. Målet er at finde en anden måde eller vedrørende end med vrede.

Tilgive til Live

En bred vifte af folk i alle aldre og samfundslag udnytte vrede forvaltning klasser at forbedre relationer. Nogle mennesker refererer sig, fordi de ønsker at ændre deres negative adfærd. Andre er nævnt eller sendt til klasser med en kæreste, arbejde-mate, advokat, retten system, terapeut, arbejdsgiver eller et familiemedlem. Klasser er normalt 1,5 timer ugentligt og gå fra et minimum på 10 uger til et maksimum på 52 uger afhængigt af sværhedsgraden af behovet. I modsætning til individuelle vrede forvaltning rådgivning er anset for psykoterapi, vrede forvaltning klasser, der finder sted i en gruppe indstilling lære færdigheder. Ifølge A J Novick gruppe vrede forvaltning klasser er de eneste kriterier for studerende lyst og vilje til at ændre. Jo stærkere vilje til positiv forandring for deltageren, jo større positiv indvirkning den klasse og gruppe oplevelse.

Vrede-frit liv

Vrede forvaltning klasser lære overlevelse færdigheder for over kommer raseri og leve et liv, der ikke kontrolleres af fitful byger af vrede. Stress og vrede forvaltning Kriminalforsorgen og retten godkendte vrede forvaltning klasser som Gruppen A J Novick give en alment kendt og accepteret "8 værktøj Model tilgang". Denne fremgangsmåde lægger vægt på otte store livsfærdigheder skal læres af deltagerne til at udrydde de destruktive indflydelse af vrede i deres liv: assertiv kommunikation; forbedre dom og impuls kontrol; stresshåndtering; forventning forvaltning; forbedre self snak; tilgivelse; og lære at reagere i stedet for reagere.

Fred og værdighed kan blive din

I en gruppe undervise vrede forvaltning klasser med succes team-building, forbedring af personlige relationer og øge samarbejdsevner. Klasserne omfatter klient projektmapper og pre og post vurderinger. A J Novick gruppe vrede forvaltning klasser hævder en halvfems-seks procent succesrate baseret på empirisk validerede metoder.

I dag er den første dag i resten af din Kife

Det er aldrig for sent at beskæftige sig med din afhængighed af vrede. Faktisk kan dit liv stole på det. Ifølge AJ Novick gruppe vrede management undersøgelser er der en direkte sammenhæng mellem at være konstant vred, konkurrencedygtige og aggressive og den tidlige start på hjerte-sygdom. Uden gode vrede ledelseskvalifikationer er mænd ældre end 55 år mere tilbøjelige til at lide et fatalt hjerteanfald end deres jævnaldrende, der har bedre kontrol over deres negative følelser. I ældre voksne hanner forudsiger fjendtlighed, irritabilitet og vrede mod andre hjertesygdom mere end nogen andre faktorer, herunder rygning, alkoholisme, fedme og kolesterol.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com