Sådan Fortæl Hvis du har fnat

09/05/2010 by admin

Sådan Fortæl Hvis du har fnat

Fnat er en angreb af et mikroskopisk mide med otte ben kaldet Sarcoptes scabiei, tunneler og lægger sine æg i huden. Som æg modne og nye mider opstår, de sprede sig til andre områder af huden. Miden kan smitte andre via tæt kontakt, såsom seksuel kontakt, eller deler tøj eller sengetøj i familier, skoler, plejehjem eller andre gruppe miljøer. Tidlig diagnosticering af fnat kan sikre hurtigere behandling og undgå yderligere transmission af betingelsen.

Instruktioner

• Kontroller, om der spor på huden. Disse smalle burrows består af en serie af meget små buler, der kan også vises som udslæt, ofte i områder hvor huden folder som armhuler, taljen, inde i albue eller knæ, mellem fingre, i nærheden af de mandlige kønsorganer, under brysterne og på fødderne eller balder.

• Varsel hvis områderne klør. En allergisk reaktion opstår med svær kløe mider, æg og deres affaldsprodukter. Irritation og kløe er ofte stærkere, når du forsøger at sove om natten.

• Se din læge. Andre hudproblemer kan også klør, men kløe kombineret med tunnelen-lignende udslæt er en stærk fingerpeg for fnat. Din læge kan bekræfte for sikker. Hvis visuel kontrol ikke er muligt, kan han tage en prøve fra huden til mikroskopisk undersøgelse, der kan afsløre mider, deres æg eller fnat fecal spørgsmål.

Tips & advarsler

  • For at undgå fnat, ikke del tøj eller med nogen, der har betingelsen. Undgå tæt kontakt, indtil personen, der er blevet behandlet og angreb er væk.
  • Hvis du har fnat, undgå at ridse udslæt eller burrows så meget som muligt. Bryde huden kan gøre dig modtagelige for en bakteriel hudinfektion. Ubehandlet, svær fnat kan sprede bredt på krop, form en skællende skorpe og være yderst smitsom og vanskeligt at udrydde.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com