Hvad gør terapeutisk ultralyd?

09/03/2010 by admin

Terapeutisk ultralyd bruges i fysisk terapi som en metode til behandling af smerte og skade. Højfrekvente lydbølger trænge ind i bindevæv. Varme og øget cellulær aktivitet de producerer siges at fremskynde helingsprocessen, ifølge webstedet MD retningslinjer.

Indikationer for anvendelse

Sport medicin specialister bruge terapeutisk ultralyd til at behandle symptomerne på smerter og spasmer fra muskuloskeletale lidelser, og det også hjælper levere anti-inflammatoriske medicin til de ramte områder, ifølge webstedet MD retningslinjer.

Andre effekter

Øget lokal aktivitet og stofskifte i behandlede områder øger gradvist fleksibilitet og væsken gennemtrængelighed af strukturer som ledbånd, sener, ledkapsler ar og sammenvoksninger, ifølge MemorialHospital.org. Ultralyd kan anvendes til behandling af såvel kroniske som akutte problemer.

Kombinerede behandlingsplan

Terapeutisk ultralyd bruges bedst som en del af en fysisk terapi plan, der kombinerer andre behandlingsformer som stretching, mobilisering og støttende øvelse, ifølge MemorialHospital.org. Nogle udbydere mener terapeutisk ultralyd bør anvendes kun, når de traditionelle behandling ikke er effektiv, ifølge MD retningslinjer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com