Hvad Health Services er leveret af ambulante plejecentre?

09/11/2010 by admin

Ambulante sundhedspleje centers tilbyder en bred vifte af sundhedsydelser. Disse omfatter tjenester til personer, der ikke er indlagt på et hospital. Vifte af tjenester kan omfatte bestemmelserne i skadestuer, i ambulatorier og kirurgisk centre, i læge kontorer og i mental sundhed praksis. Meget ofte, tilbyder Ambulant pleje centers tjenester, der ikke er umiddelbart tilgængelige fra en læges kontor.

Om

Efter FAQs.org, er ambulante plejecentre vokset som en industri voldsomt siden 1980. Det var i denne periode, at medicinalindustrien ændret sig betydeligt, som gjorde sygesikring. Ikke længere var mange procedurer kræver overnatninger på hospitalet, og mange forsikringsselskaber ikke længere betale for langvarige hospitalsophold på grund af en patients behov for ekstra pleje og behandling. Som følge heraf begyndte Ambulant plejecentre at yde de tjenester, der ikke var mange læge kontorer, hospitaler og ambulante behandling og kirurgi Centre. Disse omfatter ændre forbindinger, sygepleje konsultationer, fysioterapi og medicinske forsøg.

Kirurgisk Centre

Ifølge FAQ.org, har et af de områder, der har set de fleste væksten været Ambulant kirurgisk Centre. Mange forsikringer, herunder HMOs og offentlige posttjenester, dækker ikke udgifter til en overnatning på hospital for mange kirurgiske procedurer. Som følge heraf Ambulant kirurgisk Centre har at blive en stor industri i USA. Disse centre giver Ambulant kirurgisk tjenester for procedurer, sådan som galdeblære fjernelse, tubal ligations og endnu ukompliceret fødsel.

Medicinsk udbydere

En af de største segmenter af ambulante sundhedstjenester er medicinsk udbydere. Ifølge Bureau of Labor Statistics, kan medicinsk udbydere omfatter læges kontorer, tandlæger, mental sundhed udbydere, Kiropraktorer og Optometrister. Mange medicinske udbydere tilbyder services i gruppe praktiserende læge indstillinger, hvor der er flere læger eller udøvere at vælge imellem. Disse tjenester er ofte begrænset ifølge forsikring begrænsninger af hvad tjenester vil blive refunderet til betaling.

Hjem sundhedsydelser

Et andet segment af ambulante plejecentre er levering af hjem sundhedstjenester Ifølge Bureau of Labor Statistics. Hjemmeplejen er en anden vokser det tredje aspekt af sundhedspleje, der har boomede i de seneste to årtier og forventes at fortsætte med at vokse. Hjem sundhedstjenester omfatter levering af sygepleje tjenester, daglige aktiviteter af levende og fysioterapi, der findes i hjemmet af patienten. Dette giver mulighed for fortsatte uafhængig tilværelse, noget, der fortsætter med at være import som befolkning bliver ældre.

Ambulant plejecentre

Bureau of Labor Statistics bemærker også væksten af et aspekt af Ambulant plejetjenester, som leverer specialiserede pleje, såsom dialysebehandling, mentale sundhedstjenester og stofmisbrug tjenester. Disse sundhedsydelser leveres på en ambulant og leveres af sundhedspersonale med specialiseret uddannelse og viden inden for deres område. Andre specialiserede sundhedsvæsen centre giver test, såsom Mr og CT scanninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com