Test for en forstørret hjerte

11/27/2010 by admin

Test for en forstørret hjerte

En forstørret hjerte er ofte asymptomatisk, hvilket betyder, at det udgør nogen symptomer. Men, hvis din læge mistænker, at du lider af en forstørret hjerte, der er alskens prøver at bekræfte diagnosen. Det er vigtigt at korrekt diagnosticere denne betingelse, da det kan være en advarselstegn på et meget større problem.

Røntgen af thorax

Ved at udføre en røntgenundersøgelse af thorax, vil lægen kunne se tilstanden af dine lunger samt dit hjerte. En kiste X-ray vil normalt være den første bekræftelse af en forstørret hjerte. Det er imidlertid vigtigt at gøre flere test for at afgøre den underliggende faktor forårsager betingelsen.

Elektrokardiogram

Under et elektrokardiogram, vil elektroder være knyttet til din hud for at den elektriske aktivitet i dit hjerte til at blive registreret. Aktiviteten vises som bølger, og disse bølger tillade lægen til fysisk ser den måde, dit hjerte slår. Ved at kigge på udskriften af den elektriske aktivitet, kan din læge afgøre, hvis der er nogen hjerte rytme problemer, eller hvis dit hjerte er blevet beskadiget af et hjerteanfald.

Ekkokardiografi

En ekkokardiografi er en glimrende måde at diagnosticere og overvåge en forstørret hjerte. Denne test producerer en video billede af dit hjerte ved hjælp af lydbølger. En ekkokardiografi kan vurdere alle hjertets kamre, fastlæggelse af, om de er den rigtige størrelse. En ekkokardiografi kan også kontrollere for tegn på tidligere hjerteanfald, vurdere din hjerteklapper, kontrollere for tegn på medfødt hjertesygdom og afgøre, hvor effektivt dit hjerte pumper.

CT-scanninger og MRIs

CT-scanninger og MRIs er oftest bruges til at diagnosticere hjertesvigt. Dog de stigende popularitet, når det kommer til at diagnosticere andre hjerteproblemer, som udvidede hjerter. CT-scanninger bruge røntgenstråler til at producere billeder af dit hjerte og bryst. En MR-scanning bruger magnetiske felter og radiobølger til at producere et billede af dit hjerte. Begge af disse tests tillade lægen til fysisk Se størrelsen på dit hjerte og afgøre, om det er forstørret.

Blodprøver

Blodprøver kan hjælpe lægerne afgøre, om dit hjerte er unormalt store. Ved at analysere dit blod, kan din læge kigge efter visse kemikalier, der indikerer en forstørret hjerte. Blodprøver er også gavnlige, fordi de kan hjælpe lægen løse det underliggende problem af din tilstand, som er afgørende betydning for den rette kurs for behandling.

Hjertekateterisation og biopsi

Hjertekateterisation og biopsi udføres ved at indsætte et lille rør i din lysken og vejlede det op til dit hjerte. Når røret når dit hjerte, der et lille stykke af hjertet væv indsamles til analyse. Under proceduren, kan billeder af dine arterier tages til at afgøre, om der er nogen blokering, der skal løses.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com