Vitaminer, der klar Acne

11/22/2010 by admin

Før du bruger for mange hårde hud clearing kemikalier, kan du prøve en dosis af disse vitaminer, hud-venlige. Den rigtige kost og/eller supplement regime kan gå en lang vej at forbedre udseendet og fornemmelsen af din hud.

Vitamin A (med karotenoider)

A-vitamin forstærker og genopbygger huden væv, der igen arbejder for at forebygge udbrud. Det fungerer også som en antioxidant, der detoxifies hud. For lidt vitamin A i kroppen kan være en årsag til acne. Tage forsigtighed: a-vitamin overdosis kan forårsage kvalme, irritabilitet, opkastning og hovedpine.

Vitamin B-kompleks

Når det tages sammen, kan en bred vifte af B-vitaminer forbedre hudens tone og afværge acne. Disse vitaminer arbejde for at frigive stress, forbedre hudens cirkulation, styrke immunforsvaret og afgifte kroppen med antioxidanter.

C-vitamin med bioflavonoider

C-vitamin er ikke bare god mod forkølelse. Dens immun-styrke, infektion-kæmper, antioxidant egenskaber er fantastisk til klar hud. Det har også en god anti-inflammatorisk effekt.

E-vitamin

Denne antioxidant reparationer og forhindrer vævsskader ved at bekæmpe frie radikaler.

Chrom og zink

Disse to mineraler er værd Tilføjelser til en hud supplement regime. Chrom (taget som Krompicolinat eller chromium polynicotinate) bekæmper infektioner, mens zink regulerer olie kirtler for at forhindre ardannelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com