Produkter til behandling af Cancer

07/23/2010 by admin

Produkter til behandling af Cancer

De grundlæggende stof produktklasser anvendes til behandling af kræft omfatte kemoterapeutika, hormonbehandling, biologiske lægemidler og testpræparater behandlinger til rådighed gennem kontrollerede kliniske forsøg. Det specifikke produkt anvendes til behandling af kræft afhænger af typen af tumor og væv/organ af oprindelse, fase af kræft og dets grad af progression, og om kræften har spredt sig eller sprede sig til andre organer, lymfeknuder og områder af kroppen.

Kemoterapi produkter

Kemoterapeutika er lægemidler, der er det væsentlige cytotoksiske, dræber celler, der befinder sig i hurtig vækst og ekspansion; de er yderst effektive i drab kræftceller. Kemoterapi narkotika nå alle dele af kroppen, ikke bare kræftceller, og som sådan er forbundet med væsentlige bivirkninger. Disse lægemidler kan gives i pilleform, intravenøst eller topisk. Fælles agenter i denne klasse omfatter platin-holdige lægemidler (cisplatin, carboplatin), cyclophosphamid, taxanes (taxotere, paclitaxel), cytotoksiske antibiotika (doxorubicin), fluorouracil, irinotecan, methotrexat, Vincristin og mange andre, der har været brugt i mere end 25 år på en bred vifte af avancerede kræft.

Hormon-baserede kræft terapi produkter

Forud for gennemførelsen af hormon medicin terapi en bestemt række hormon receptor udføres test for at karakterisere tumor og fastslå, om kræften er hormon-følsomme. Stoffer i denne klasse for prostatakræft omfatte finasteride (Proscar), som er rettet mod det enzym, der omdanner testosteron til dihydrotestosteron (DHT); den direkte anti-androgen terapier Bicalutamid (Casodex), nilutamide (Anandron) og flutamid (Eulexin), som binder sig til AR og blokere androgener fra viderefører tumorvækst. LHRH agonist/antagonists som leuprolide, goserelin og triptorelin/degarelixIn hæmme testosteronproduktion faldende stimulering af prostata cancer. For breast er cancer, tamoxifen og toremifen (Fareston) anti-østrogen lægemidler fungerer ved at irritere østrogenreceptorer på brystkræftceller. Aromatasehæmmere stoppe østrogen produktion og behandle begge tidligt og fremskreden brystkræft; Disse omfatter letrozole (Femar), anastrozol (Arimidex) og exemestans (Aromasin).

Biologiske Anticancer produkter

Biologiske stoffer består af små antistoffer (monoklonale antistoffer--papagøjesyge), der bruges til at målrette specifikke celle overfladen receptorer og celle signalering veje kendt for at stimulere kræft cellevækst direkte. Denne tilgang giver mulighed for selektivt påvirker kræftceller til en mere raffineret Vis. Denne klasse af terapier har udviklet sig siden begyndelsen af 2000 og nye lægemidler godkendes hvert år. Lægemidler i denne klasse omfatter imatanib (Gleevec) for kronisk myeloid leukæmi; erlotinib (Tarceva), ikke-småcellet lungekræft og kræft i bugspytkirtlen; sunitinib (Sutent), renalcellecarcinom og mave stromal tumor; sorafinib (Nexavar), renalcellecarcinom og leverkræft; bevacizumab (Avastin), kræft i tyktarmen; og trastuzumab (Herceptin), brystkræft.

Ikke-godkendte kræft produkter

På de nationale og private niveauer er at bringe nye behandlinger til patienter en samordnet drug discovery indsats i de amerikanske kræftbehandlinger repræsenterer den største klasse af innovative produkter i øjeblikket bliver testet i kontrollerede kliniske forsøg med hundredvis af forskellige produkter testes årligt. Personer, der mislykkes med traditionelle første - og anden-line behandlinger og har begrænset mulighederne er støtteberettigede. Lægemidler, der har udviklet sig til en fase II eller fase III og typisk vist lovende resultater i tidligere forsøg kan evalueres på clinicaltrials.gov på at gennemgå kriterierne for at få adgang til ny ikke-godkendte behandlinger. I kræft behandling forsøg vil patienter altid gives standard godkendte narkotikabehandling for deres kræft enten roman behandling eller placebo.

Kombinere kræft produkter

En kombination af forskellige typer af produktklasser bruges ofte til at behandle en bestemt type kræft. Visse lægemidler kan også gives i en bestemt rækkefølge afhængigt af typen af kræft eller fase efterfulgt af andre mere potent therapeutics. Det er nødvendigt at grundigt undersøge typen narkotika bliver ansat og forstå dets virkningsmekanisme, der giver mulighed for en større følelse af kontrol og ægte håb i kampen mod kræft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com