Recovery fra knuste diske i ældre

07/24/2010 by admin

Recovery fra knuste diske i ældre

Et "knust disc" opstår, når trykket er anvendt til puderne adskillelse af knoglerne i rygsøjlen. Knust diske kan resultere i nerveskader og ekstreme rygsmerter. Hos unge patienter er knust diske ofte det direkte resultat af traume. Hos ældre patienter er knust diske mere almindeligt et resultat af knoglen forringelse eller osteoporose. Ældre patienter skal være særligt forsigtig mens inddrive fra en knust disk, da risikoen for nye frakturer og sekundære komplikationer kan være høj. Et par små tiltag kan bidrage til at mindske disse risici.

Bered dig

Ifølge University of Maryland Medical Center ønske ældre patienter, der er sat på sengeleje, mens inddrive fra en knust disk kan også at overveje afstivning. En bandage systemet begrænser tilbage bevægelse, holde pres off følsomme områder og placere rygsøjlen i "hyperekstension," en holdning, der tillader rygsøjlen at restraighten korrekt. Oplysninger om en komplet vifte af afstivet indstillinger er tilgængelige online. Tale med en læge før bestemmelse af, hvilket er rigtigt for dig.

Bo aktiv

Patienter inddrive fra rygsmerter bør forblive aktiv inden for grænserne af deres nye fysiske begrænsninger. Fysisk aktivitet reducerer sekundære komplikationer af sengeleje, som ben og muskeltab, øget symptomer fra eksisterende tilstande som diabetes og sammentrækning af nye sygdomme som lungebetændelse og dyb venøs trombose. En kvalificeret fysisk eller ergoterapeut kan hjælpe patienter udvikle Motion regimer deres tilstand fornødne.

Undgå vanskelige situationer

Patienter bor hjemme mens inddrive fra knuste diske kan finde de oplever rygsmerter i en række dagligdags situationer. Et par små sikkerhedsforanstaltninger kan gå langt i at gøre hjemmet en sikker opsving omgivelser. Installere rækværk omkring toiletter og badekar til at mindske presset på bagsiden samtidig med at komme og sidde. Omarrangere køkkenet for at undgå at skulle nå til almindeligt brugte elementer. Installer motion følsomme lys i stærkt trafikerede områder at tænde lys og slukker for dig. Flere tips er tilgængelige online eller via samråd med din læge.

Forebyggelse er bedre end behandling

Mens de fleste af kroppens knogle bygning opstår før en alder af 30, ældre patienter, der lider af osteoporose kan forbedre deres ben sundhed. Ifølge læge og forsker Dr. Marilyn Glenville, en kombination af vitamintilskud, kan daglig motion og sund kost alle arbejde sammen for at øge knoglestyrke.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com