Børnepasning håndværk for kognitive udvikling hos børn

03/23/2010 by admin

Børnepasning håndværk for kognitive udvikling hos børn

De første år af et barns liv er en hvirvelvind af kognitive udvikling. Indstillingen børnepasning er en mulighed for at hjælpe børn med at maksimere denne udvikling og nå deres fulde potentiale. Der er en række pædagogiske håndværksaktiviteter, Børnepasning fagfolk kan bruge til at forbedre den kognitive udvikling af deres studerende samtidig underholdende dem på samme tid.

Sensoriske aktiviteter

Sensoriske aktiviteter engagere barnets sanser til at forbedre kognitive udvikling. Brug pap rør og papir og bønner at gøre shakers. Læg bønner inde i røret og Hæft papiret over enderne af rørene til næsten øjeblikkelig musikinstrumenter. Du kan også hæfte to paptallerkener sammen med bønnerne inde til at gøre en slags tamburin. Børn lærer også ved at få rodet. Fingermaling, lim og glimmer, modeling ler eller dej, limning med piberensere, silkepapir, pomponer og bønner er også nyttig. At gøre en fugl feeder af dækker en Pinjekogle med jordnøddesmør og birdseed er en anden sensoriske aktivitet, der er også pædagogisk. Disse aktiviteter stimulerer sanserne mens undervisning årsag og virkning og problemløsning.

Grundlæggende begreber

Grundlæggende begreber er de kognitive færdigheder, der tillader enkeltpersoner at forstå verden omkring dem og gøre betydningen af sprog. Børn lærer kategorisering af udskæring farm og zoo dyr og lime dem på det rette sted. Tillad børn at farve et ark papir grå og lim et stykke vat ovenpå til et spil af "bunny er på toppen af rock/på bunden af klippen." Du kan også spille spillet ved hjælp af ikke lim det på papiret og spille "Gøre bunny går over klippen / under rock, rock/sluk rock, foran rock/bag rock."

Fantasifuld leg

Børn elsker at lege fantasifulde spil. Fantasifuld leg øger problemløsning, kreativ tænkning og sociale færdigheder. Bruge papir for at gøre hatte til brug for play. For eksempel gøre en konisk med et ark papir til en prinsesse hat. Lav en zig-zag mønster for børn at klip og Hæft enderne sammen for en krone. Derefter Tillad børn at gøre op en play aktivitet til at handle. Gøre marionetter med papir madpakker. Tillad børn at blot tegne ansigter på poserne eller give dem hund ører, kat ører og kanin ører til at skære og lim på.

Building aktiviteter

Børn kan bruge husholdningsartikler til at bygge ting til at udvikle en bred vifte af færdigheder som problemløsning, visuelle og rumlige diskrimination og social. Hjælpe dem med at gøre en by ved hjælp af papkasser eller containere. Denne aktivitet er også nyttigt for Fællesskabet undervisningsfærdigheder ved at lade børn til at oprette brandstationer, skoler, hospitaler og andre samfund bygninger. Muligt for dem at arbejde sammen om at maksimere sociale færdigheder. Brug håndværk sticks eller sukker terninger til at bygge et hus eller slot.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com